Uluslararası Vizyon Üniversitesi'nden Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na Ziyaret

Uluslararası Vizyon Üniversitesi'nden Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na Ziyaret

Uluslararası Vizyon Üniversitesi öğrencileri ve hocaları Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na ziyaret gerçekleştirildi.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski'nin de katılımıyla öğrenciler Cumhurbaşkanıyla bizzat söyleşi yapma ve Cumhurbaşkanlığı Köşkünü yakından görme fırsatı elde etti..


Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün bünyesinde yer alan tarihi ve kültürel değerlerin izlerini taşıyan bu mekanda, öğrencilerin Cumhurbaşkanının çalışmaları hakkında bilgi edinme ve şahsını tanıma fırsatı söz konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski'nin öğrencileri sıcak ve samimi karşılaması, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattığı ve kendisiyle gerçekleştirilen keyifli sohbetler dışında da güncel konulardaki görüşleri ve gençlerin rolü hakkında önemli bilgiler verdiği dile getirildi.


Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı çalışanları ve özellikle Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski'ye göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı minnettar olduklarını dile getirdiler.

whatsapp-image-2023-12-12-at-21-08-38-2.jpeg

Öğrencilerin hepsiyle teker teker ilgilenen Cumhurbaşkanı en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunma sözü vermeyi de es geçmemiş ve bir konferans vereceğini dile getirmiş.

whatsapp-image-2023-12-12-at-21-08-38-1.jpeg

Ayrıca Uluslararası Vizyon öğrenci heyetinin ziyareti Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski'nin sosyal medya hesabında ve cumhurbaşkanlığı sitesinden paylaşıldı.

whatsapp-image-2023-12-12-at-21-08-24.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler