Ukrayna'yı dolandırdı mı? Hande Fırat'ın eşi sessizliğini bozdu!

Ukrayna'yı dolandırdı mı? Hande Fırat'ın eşi sessizliğini bozdu!

Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Ukraynalı iş insanını 5 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen Özvardar, "ben bu ticaretin neresindeyim?" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ön plana çıkan CNN Türk sunucusu Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar hakkında son günlerde dikkat çeken iddialar ortaya atılmıştı.

Manas Savunma Sanayi Şirketi sahibi Koray Altınel ile birlikte silah satma vaadiyle Ukrayna'yı dolandırdığı iddiasıyla Ankara kulislerinde çok konuşulan Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın iş insanı eşi Murat Özvardar hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Ukraynalı iş insanını 5 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen Özvardar, "Biz sustukça tüm vatan hainleri bizi aciz sanıyor" dedi.

Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan ve burada ‘kolluğa imza verme’ zorunluluğu hükmü uygulanarak serbest bırakılan Murat Özvardar sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Biz sustukça tüm vatan hainleri bizi aciz sanıyor. Biz sustuk 5 yıldan beri itle kopukla muhatap olmayalım dedik, ama olmadı. Bu vatan haini köpekler her türlü iftira yalan ile bize saldırdı. Buradan yazıyorum ve artık Twitter’dan da yazacağım. Tüm aşağılık yalanların sahiplerini ispata davet edeceğim. Biz ailecek her 15 Temmuz öncesi bu itibar suikastçılarından bıktık. Devamlı onu yapmış bunu yapmış. Ey şerefsizler elinizde ne var ise tüm belgeleri devletin savcılarına vermez iseniz hepiniz namertsiniz. Sizin gibi izi kalsın edebiyatı yapanlardan bıktık. Biraz kalbiniz yetiyor ise gerçek belge koyun, her yerden yayınlayın. Hep iftira hep bir saldırı. Biz bunları her yıl 15 Temmuz darbe girişimden önce görüyoruz.

Ey Türk milleti sakın unutma bu FETÖ’cü terör örgütü bitmedi uykuya yattı. Bunlardan kurtulmamız lazım. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun önce bu ülkenin bunlardan kurtarmak için hepimiz bir olmalıyız.

Ama artık tüm vatan hainlerine savaş açtım. Bir Ukrayna meselesi var. "Ukrayna hükümetin bir şikayeti var" diye haber yapılıyor. Ama Ukrayna hükümetin bir şikayeti yok. Şikayetçi kişi bir tüccar. Yani Ukrayna hükümetime ürün alıp satan bir Ukraynalı tüccar var. adamı bana kiracım olan Ukrayna askeri ateşkesi yönlendirdi. Ben adama benim ne çelik yelek ne de minder üretimim yok dedim. Adam bana tanıdıkların var mı diye sordu. Bende bu insana Nurol makine, garanti kompozit gibi bir çok firmayı yönlendirdim hepsinin telefonlarını verdim.

Bu Ukraynalı insan hepsiyle görüşmüş yine benim dolaylı olarak yönlendirdiğim bir kişinin bağlantısı ile bir ticaret yapmış para göndermiş. Paraların tamamı ticaret yapılan hesapta. şikayetten sonra MASAK gönderilen paraya bloke koymuş. Ortaya bir Ukrayna hükümeti yok. Bir ticaret adamı var. adam şikayetçi olmuş olabilir. Burada soru şu "ben bu ticaretin neresindeyim?" Bu Ukraynalı ticaret insanı bu adamlarla ticaret yaparken bana ben bu adama para göndereyim mi? diye sormamış. Benim ailemim yakın arkadaşlarım hesapları gelen bir sent yok. Zaten kayıp para yok. Bu ticari faaliyet ben bu yapmadım ben Ukraynalı adamı birileri ile tanıştırmam suç mu kararı size bırakıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya