Ukraynalı turiste moral veren Türk viral oldu, barış için yaptığı hareket daha da olay

Ukraynalı turiste moral veren Türk viral oldu, barış için yaptığı hareket daha da olay

Ülkesi Rusya'nın işgali altında olan Ukraynalı bir turiste moral vermek isteyen Türk vatandaşının turistle diyaloğu sosyal medyada viral oldu. Vatandaşın barış anlamında iki elini birbirine sürtmesi ise izleyenleri güldürdü.

Rusya ve Ukrayna arasındaki gelişmeler, başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli coğrafyalarında yaşayan insanlar tarafından merakla takip ediliyor. Önceki gün iki ülke arasında gerçekleştirilen müzakerelerde sivillerin tahliyesi için geçici ateşkes sağlanması yönündeki anlaşma, biraz olsun umut verdi.

Savaş bölgesinde bu gelişmeler yaşanırken Türkiye'deki bir vatandaş ile Ukraynalı turist arasında geçen diyalog, sosyal medyada viral haline geldi. Kapalı çarşıda Ukraynalı turistle karşılaşan Türk vatandaşı, yarı İngilizce yarı Türkçe savaşa karşı olduğunu iletmeye çalıştı.

Videodaki vatandaş, turiste şu ifadeleri kullandı: "Ukrayna? İnşallah good. İnşallah good. Türkiye friends. Putin mi nedir, valla problem ya. İnşallah barış olur."

Bu sırada Ukraynalı turistin de iyi dilekleri nedeniyle Türk vatandaşına teşekkür ettiği duyuldu. Söz konusu anlar sosyal medyada binlerce görüntülenme aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler