Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Bodrum'da ne kadar harcadı?

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Bodrum'da ne kadar harcadı?

Başkan seçilmesinin ardından soluğu Bodrum’da alan ve ailesiyle kısa bir tatil yapan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin harcamalarını Rus basını mercek altına aldı.

RIA ajansı, Bodrum'daki beş yıldızlı otel yöneticilerinden birine dayanılarak yapılan haberde, Zelenskiy'nin tatil masrafı yaklaşık 30 bin dolar olarak hesaplandı. Kalınan villanın düşük sezonda günlüğü 10 bin dolar olarak açıklandı. Uçak biletleri de dahil edildiğinde rakamın 33 bin doları bulduğu öne sürüldü.

Zelenskiy’in Bodrum’daki Milta Marina’da girriği bir kebapçıda ocakbaşına geçerek et pişirmesi medyaya yansımıştı.

Bu arada Zelenskiy'nin kaldığı otelin personeli, onun "sade, sempatik biri" olduğunu söyledi.

"DÖRT AYDIR İLK HAFTA SONU TATİLİM"

Türkrus'un aktardığına göre, otelin plajındaki güvenlik görevlisi de Sputnik'e yaptığı açıklamada, "Zelenskiy’i çok sevdiğimizi, onun çok sakin, sade ve neşeli bir adam olduğunu söyleyebilirim” dedi. Güvenlik görevlisi, kural gereği Zelenskiy’nin tam olarak nerede kaldığını söylemedi.

Bir diğer personel de "İlk kez böyle üst düzey birini ağırlıyoruz. Otele gelişinden önce havalimanında konvoyla karşılandı. Cumhurbaşkanlığı güvenlik biriminden de birkaç kişi Zelenskiy için burada” dedi.

Facebook hesabından Perşembe günü açıklama yapan Zelenskiy, "Şeffaf olmak için anlaşmıştık. Türkiye’ye gidiyoruz. Çocukları ‘Veselo’ festivaline götüreceğim. Ben de iki gün sonra döneceğim. Dört aydır ilk hafta sonu tatilim. Herkese neşe, sağlık ve iyi dinlenmeler” ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler