Türkiye'nin perakende tekstil devleri, mağazalarını koronavirüs sebebiyle kapatıyor

Türkiye'nin perakende tekstil devleri, mağazalarını koronavirüs sebebiyle kapatıyor

Boyner, YKM, Mavi, Yargıcı, Mudo, İpekyol ve Beymen, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakaları Türkiye'de de altmaya devam ederken giyim markaları, tedbir amaçlı mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Boyner ve YKM, Covid-19 salgını nedeniyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.

Cem Boyner, sosyal medyadan, Boyner ve YKM de koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19.03.2020 itibariyle geçici süreliğine kapattığını duyurdu.  Açıklama şöyle: 

"Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını nedeniyle mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz.

"Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak Türkiye’deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz."

screenshot-2020-03-19-turkiyenin-perakende-tekstil-devleri-magazalarini-koronavirus-sebebiyle-kapatiyor.png

Mavi'nin sosyal medya hesabından 'Mavi için çok değerlisiniz' başlığıyla yapılan bir diğer paylaşımda "19 Mart tarihinden itibaren ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara veriyoruz" denildi.

screenshot-2020-03-19-turkiyenin-perakende-tekstil-devleri-magazalarini-koronavirus-sebebiyle-kapatiyor1.png

Yargıcı ve İpekyol ise, benzer bir açıklamayla mağazalarını geçici olarak kapatacağını açıkladı.

screenshot-2020-03-19-turkiyenin-perakende-tekstil-devleri-magazalarini-koronavirus-sebebiyle-kapatiyor2.png

Beymen ve Mudo'nun açıklamasında da, mağazaların koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldığı kaydedildi.
 
screenshot-2020-03-19-turkiyenin-perakende-tekstil-devleri-magazalarini-koronavirus-sebebiyle-kapatiyor3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler