Türkiye’nin En Büyük Girişimcilik Projesi Başladı

Türkiye’nin En Büyük Girişimcilik Projesi Başladı

Üniversitede eğitim masraflarıyla boğuşurken okul bitince iş bulma kaygısından bıkmış, kendi işini kurup parasını kazanmak isteyen genç girişimci ruhlar için yepyeni bir platform hayata geçti.

Bitki Demle platformu, bitkidemle.com sayfasından üye olan kullanıcıların istedikleri bitki çayı karışımlarını yapıp, etiketleme, depolama ve nakliye süreçleriyle hiç uğraşmadan çaylarının satışını yapabilecekleri yepyeni bir ortam.

Kullanıcılar Bitki Demle’de çeşitli çay türlerini, istedikleri bitki ve aromayla karıştırıp  kendi karışımlarını elde edebiliyorlar.

Bitki Demle’yle kendi özel bitki çayı karışımını oluşturan girişimciler, bu karışımı bir marka haline getirip internet, sosyal medya ve kişisel networkleri üzerinden istedikleri gibi satış yapıp, kendi satış ağlarını oluşturma şansı yakalıyorlar.

GİRİŞİMCİLİĞE İLK ADIM

Uzun süredir aklında bir girişimcilik hamlesi olup nereden başlayacağını bilmeyenler için, Bitki Demle hem anlaşılması kolay, hem de son derece şeffaf bir platform sunuyor.

İsteyen herkesin kaydolup kendi bitki çayı karışımını oluşturabileceği Bitki Demle, kullanıcılarına sadece bu imkânı sağlamakla kalmıyor, onları girişimcilik, pazarlama ve satış gibi konularda eğitimlerle destekliyor.

Birçok üniversitenin girişimcilik kulüpleriyle anlaşmalı olan Bitki Demle projesinin esas hedefiyse, gençleri ülkedeki istihdam probleminden kurtarıp, her birinin kendi işini yönetebilecek kapasiteye gelebileceğini kanıtlamak.

Eğer siz de içinizdeki girişimci ruha kulak verip, kendi işinizi yönetmek, kendi hayatınızın iplerini elinize erkenden almak istiyorsanız erişime açılan  bitkidemle.com’a kaydolarak, girişimcilik maceranızı Bitki Demle ile başlatın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler