Türkiye Ayağa Kalktı! 3 Yaşındaki Çocuğa İğrenç Saldırıda Yeni Gelişme!

Türkiye Ayağa Kalktı! 3 Yaşındaki Çocuğa İğrenç Saldırıda Yeni Gelişme!

Çorum'da, kalp rahatsızlığı gerekçesiyle götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü.

Çorum’da rahatsızlanan erkek çocuk, annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. tarafından kalp rahatsızlığı olduğu gerekçesiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne götürüldü.

Küçük çocuk, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cinsel istismara maruz kalmış olabileceği şüphesi üzerine polise haber verildi.

TUTUKLANDILAR

Çocuğun annesi Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç., gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen anne ve erkek arkadaşı, ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği´ne sevk edildi.

Mahkeme anne Z.B.Y. ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’nin ‘Nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar’ suçlarından tutuklanmasına karar verdi. 
 

CHP'Lİ NAZLIAKA'DAN TEPKİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da, sosyal medyadan yaptığı açıklamada konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. Nazlıaka'nın açıklaması şu şekilde:

"Çorum'da getirildiği hastanede yaşamını yitiren 3 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğradığı şüphesiyle soruşturma başlatıldı. Annesi ile birlikte yaşadığı erkek tutuklandı. O ÇOCUĞUN ÇIKARAMADIĞI SES OLACAĞIZ! Bu davanın peşini bırakmayacağız!"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler