Turkcell'in ilk işi bu değilmiş

Turkcell'in ilk işi bu değilmiş

Çağlar K.’nin açıklamalarını gündeme getirmemiz üzerine Öğretim Üyesi Aydın D. yazılı açıklama göndererek aynı sorunu kendisinin de yaşadığını aktardı.

Çağlar K. isimli bir vatandaş, sosyal medya hesabından Turkcell'e sitem etti.

Turkcell'in evine haciz gönderdiğini ifade eden Çağlar K., haciz işlemini yapan hukuk firmasının ve avukatının kendilerini tehdit ettiğini aktardı.

Hukuk bürosunda, kendisine hakaret edilip, üzerine yüründüğünü ve darp edilmeye çalışıldığını ifade eden Çağlar K., hukuk bürosunun; nişanlısını, kayınbabasını ve çevresini de arayarak tehditler savurduğunu iddia etti.

Çağlar K.’nin açıklamalarını gündeme getirmemiz üzerine Öğretim Üyesi Aydın D. yazılı açıklama göndererek aynı sorunu kendisinin de yaşadığını aktardı.

“AVUKAT HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM”

“Benzer olayı bende yaşadım. Bir TURKCELL müşteri temsilcisi tarafından aldatıldım ve TURKCELL Avukatı tarafından tehdit edildim” diyen Aydın D. açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Sözleşme dönemi sonunda, fiyat avantajı nedeni ile başka bir operatöre geçme isteğim neticesinde, beni arayan TURKCELL müşteri temsilcisi, ileride tekrar kullanma olasılığım olabileceğini söyleyerek, hattımı ücretsiz olarak pasif konuma almamı önerdi, ücret ödemeyeceğimi teyit ederek öneriyi kabul ettim.

Başka operatöre geçmem ve hattımı o tarihten itibaren kullanmadığım halde bana TURKCELL tarafından faturalar ve faizler gönderilmeye devam edildi.

Defalarca yaptığım itirazlardan, konuşma kayıtlarının dinlemesi isteklerimden ve beni 28 Mart 2018 tarihinde saat 18.00 civarında cep telefonumdan arayan müşteri temsilcisine yaptırım uygulama isteklerimden bir sonuç alamadım.

Beni arayan TURKCELL Avukatına durumu açıkça belirttiğim halde, aşağıda örneği görülen şiddeti gittikçe artan mesajlar almaya başladım. Avukatımın tavsiyesi ile olayı tüketici hakları mahkemesine taşıdım ve avukat hakkında suç duyurusunda bulundum.”

TUKCELL’DEN AÇIKLAMA BEKLİYORUM

Aydın D. açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“TC Çankaya Kaymakamlığı, İlçe Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı beni; 10-12-2018 Tarih ve 91090527.06.0236/0024916 sayılı kararı ile haklı buldu. TURKCELL tarafından benden talep edilen ve haberim olmadan kredi kartımdan tahsil edilen ücretlerin geri ödenmesine ve TURKCELL şirketinin sorumluluğunu yerine getirmediğine ve verilen hizmetin ayıplı hizmet olduğuna karar verdi.

Şu an; ilgili Avukat Hakkında yaptığım suç duyurusunun sonuçlanmasını ve TUKCELL kurumunun beni aldatan müşteri temsilcisi ile söz konusu Avukat hakkında bir uyarı yapmasını ve konudan beni bilgilendirmesini beklemekteyim.”

Kaynak: Oda TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler