Turgut Altınok'a operasyon! İktidara yakın haber sitesi Keçiören Belediye Başkanı'nı hedef aldı!

Turgut Altınok'a operasyon! İktidara yakın haber sitesi Keçiören Belediye Başkanı'nı hedef aldı!

İktidara yakın haber sitesinin İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağını iddia ettiği Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok bu iddiaları yalanladı. Peki Keçiören Belediye Başkanı'na bu operasyon neden düzenleniyor?

Daha önceki seçimlerde ve bu seçimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 'keşke aday olsaydı' yorumları yapılan ve ABB için ismi geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok hakkında yapılan haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

MİLLETVEKİLİ İSTİFASININ TURGUT ALTINOK YÜZÜNDEN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

İktidara yakınlığı ile bilinen 'gdh' haber sitesinin 'Ankara’da siyasi dengeleri değiştirecek iddia: İYİ Parti, Ankara Büyükşehir Belediyesi adayını belirledi' başlığı ile yayınladığı haberde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için düşünülen İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker'in Turgut Altınok kararı sonrası istifa ettiği iddia edilmişti.

BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK'TAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili haberdeki iddialar hakkında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:


"KAMOYUNA DUYURU

Gündeme Dair Her Şey, gundemedairhsgdhdigital isimli sosyal medya hesapları ve internet sitesinde şahsıma yönelik yapılan haberlerin tamamı asılsız ve yalandır!" dedi.

Turgut Altınok'a operasyon! İktidara yakın haber sitesi Keçiören Belediye Başkanı'nı hedef aldı!

OPERASYON MU ÇEKİLİYOR?

Söz konusu haber sitesinin Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile ilgili yaptığı asılsız haberlerin üzerine 'Bu haberi kim neden yaptırmış olabilir? Yoksa Turgut Altınok'un ABB adaylığı için ismi geçen isimlerden olması üzerine operasyon mu çekiliyor?" yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler