Turgut Altınok: Sahte anketler yayımlıyorlar

Turgut Altınok: Sahte anketler yayımlıyorlar

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da yapılan sahte anketler için uyardı. Altınok, “Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de anketler vardı, biliyorsunuz.'' dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok çalışmalarına hızlı başladı. Seçim çalışmalarını Sincan'dan başlatan Altınok, sahte anketlerle algı yapıldığını dile getirerek, "Şimdi sahte anketler yayınlıyorlar. Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de anketler vardı, biliyorsunuz. Anket neresi biliyor musunuz? Anket bu Sincan'dır. Azı 70, çoğu en az 75 oy çıkaracak Sincan bize" diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri ve AK Parti Ankara milletvekilleri Murat Alparslan ve Ahmet Fethan Baykoç ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte ilk olarak AK Parti Sincan İlçe teşkilatını ziyaret etti. Buradan Sincan Belediye Kültür Evi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Altınok, bir konuşma yaptı.

"SİNCAN'IN 5 YILDA ALAMADIĞI HİZMETİ TELAFİ EDECEĞİZ"

Sincan'da teşkilatın 31 Mart zaferine hazır olduğunu belirten Altınok konuşmasına, "İnşallah Sincan en az 70 yapacak mı? Cumhur ittifakımızla beraber. Sevdamız sokaktaki çocuklarımıza dokunmaktır, gençlerimize dokunmaktır. Toplumun her kesimiyle her yerde buluşmak, eserler ve hizmetler yapmaktır" diyerek başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) bütçesinin Sincan Belediyesi bütçesinin 60 katı büyüklüğünde olduğunu belirten Altınok, son 5 yılda ABB tarafından Sincan'a yapılan bir yatırım olmadığını ifade etti. Altınok; "İnşallah bu 5 yılda Sincan'ın alamadığı hizmeti de telafi edeceğiz. Verilmeyen hakkınızı vereceğiz. Ayrıca Saraycık- Peçenek üzerinden Sincan-Eskişehir Yoluna bağlantı talebi var. Bunları da Rabbim nasip ederse yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler