Tuncay Özkan ve Mahir Ünal, Gara şehitleri için birbirine girdi

Tuncay Özkan ve Mahir Ünal, Gara şehitleri için birbirine girdi

Gara’da PKK’lı teröristler tarafından 13 Türk vatandaşının şehit edilmesi ülkeyi yasa boğdu. Türkiye’ye şehit ateşi düşerken siyasilerden baş sağlığı mesajları arka arakaya geldi.

Ülke olarak kenetlenmemiz gereken bir dönemde bazı siyasetçiler ise yine ağız dalaşına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taziye videosunu eleştirdi. CHP’li Tuncay Özkan da Mahir Ünal’ı sözleri nedeniyle hedef aldı.

 
Türkiye terör örgütü PKK’nın 13 Türk vatandaşı infaz etmesinin acısıyla sarsılıyor. Şehit haberlerinin duyulmasının ardından ülke acıya boğulurken, siyasilerden de arka arkaya taziye mesajları geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan iktidara flaş video!    Kemal Kılıçdaroğlu'ndan iktidara flaş video!

Ülke olarak böyle bir günde birlik olmamız gerekirken siyasiler yine birbirine girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı başsağlığı videosunu eleştirdi.

“PKK’YI TEK KELİME ELEŞTİRMEYİP…”

Ünal, Kılıçdaroğlu’nun videosunu paylaşarak, “Canice masum insanları katleden PKK’yı tek kelime eleştirmeyip, iktidarı eleştiren, bu devletin Cumhurbaşkanına, valisine, hakimine en ağır hakaretlerle bağıran bu kişi; nasıl da üzgün bir ses tonu ile hedef saptırıyor. Bu ülkenin İstiklaline çukur kazıp EYP yerleştirenlere, özerklik ilan edenlere “Hendek kazan arkadaşlar” demiştin. Suriye ayağına ise onlar bize saldırmaz demiştin. Bu milletin iradesine meydan okuduğun “dış kaynaklı” cesaretinle bir kez olsun bu canilere ses çıkaramazsın sen” ifadelerini kullandı.


HABUR REZATELİTYLE ELEŞTİRDİ

Mahir Ünal’ın bu paylaşımını tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise Ünal’ı Habur rezaletiyle eleştirdi. Özkan, “Utanman olsa sokağa çıkmazsın @mahirunal. Dolmabahçe’de mutabakatçı sen, hendeklere göz yuman, terör mahkemelerini, noterini, yol kesmesini görmezden gelen Habur’da seyyar mahkeme ile terörist aklayan sen, orduya, yurtseverlere Fetullahçılar ile kumpas kuran sen. Haydi oradan!” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler