TUNÇ SOYER’DEN ZEYTİN DALI

TUNÇ SOYER’DEN ZEYTİN DALI

Millet İttifakı’nın CHP li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer gazetecilerle bir araya gelip soruları cevapladı.

Ngazete/İzmir - Erkan Sevinç

Millet İttifakı’nın CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer  gazetecilerle bir araya gelip soruları cevapladı. Soyer belediye başkanı olduğu takdirde merkezi hükümete tavrının nasıl olacağına ilişkin bir soruya “Ben kavga etmeye gelmeyeceğim. Tam tersine mümkün olduğu kadar ikna edici olmaya, katılımlarını sağlamaya gayret edeceğim.Buradan çıkacak oy sonuçlarını kimsenin hafife alacağını sanmıyorum. Gayet uyumlu yumuşak ve anlayışlı bir üslupla bu diyalogu kurmaya gayret edeceğim. Oturacağım koltuk kişisel duygularıma hakim olmam gereken bir koltuk .Yutmam gereken şeyi yutacağım .Her zaman İzmir’in menfaatleri ana kriterim olacak” yanıtını verdi.

53098727_10216903113544666_3080695748392648704_n.jpg

Tunç Soyer 2.cemre buluşmasını tamamen tarım ağırlıklı projelerle 9 Mart’ta Ödemiş’te gerçekleştireceklerini açıkladı. N Gazete İzmir Temsilcisi Erkan Sevinç’in ilçelerdeki sıkıntının büyükşehir sonuçlarına da yansıyabileceği ve bu konuda ne düşündüğü sorusuna “Kayıp yaşayacağımız kanısında değilim.Çok daha fazla sokakta ve meydanlarda olmaya gayret ediyorum. Dün tam gün Buca’nın yoksul bölgelerindeydik. İnanılmaz bir heyecan ve umut var. Üstelik AKP’nin çok oy aldığı yerlerden bahsediyorum. CHP’nin üçüncü parti olduğu mahallelere gittik. Gördüğüm tablo çok şaşırtıcıydı. Çok daha fazla çalışacağız. Ben sonuçtan iyimserim. Beklediğim oy yüzdeleriyle başkanlık koltuğuna oturacağımı düşünüyorum”şeklinde yanıt verdi.

53452010_10216903129985077_4050558703097610240_n.jpg
Cumhur İttifakı Adayı Nihat Zeybekci’nin “CHP adayımız sonradan coştu” söylemiyle ilişkin değerlendirmesi sorulan Soyer,  “İzmirde bir coşku var, onu söyleyeyim. İzmir fuarının 12 ay çalışması lazım, canlı olması lazım, Fuarı cıvıl cıvıl kullanıyor olmamız lazım. Yanına da kongre merkezi yapacağız. Fuar için profesyonel hizmet alacağız. Evet, İzmir’in coşkusunu görüp coşmamak mümkün değil. Nihat bey  coşmuyor olabilir ama benim coşmamam mümkün değil” ifadelerini kullandı.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler