TRUMP'TAN MUHALİFLERE GÖZDAĞI

TRUMP'TAN MUHALİFLERE GÖZDAĞI

Amerikan Başkanı Donald Trump kendisi hakkındaki "Rusya Bağlantısı" iddiasını savunanlar ile ilgili paylaştığı görsel ile yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi...

Amerikan Başkanı Donald Trump ABD'de yine bir tartışmanın fitilini ateşledi...Bu kez tartışmanın konusu ise Trump hakkındaki "Rusya bağlantısı" iddiası ve kendisine muhaliflere Trump'un verdiği tepki...

Başkan Trump, resmi Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşım ile kendisi ile ortaya atılan "Rusya Bağlantısı" iddiasını kanıtlanmış bir yalan olarak nitelerken,bu iddiayı savunanlar hakkında "vatana ihanet" suçlaması ile soruşturma başlatılması gerektiğini söyledi.

Trump bununla da kalmayarak Twitter hesabından kendi muhaliflerini demir parmaklıklar ardında gösteren bir görsel paylaştı.

trump-ihanet.jpgtrump-ihanet.jpg

Görselde eski ABD başkanları Barack Obama, Bill Clinton ve eşi eski Dışişleri Bakanı Hillay Clinton ile birlikte eski FBI Başkanı James Comey yer aldı. Bu isimlere daha önce Trump yanlısı bir kişi tarafından patlayıcı maddeler gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler