Tokat’ta AVM’de yangın!

Tokat’ta AVM’de yangın!

Tokat'ta bir alışveriş merkezinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Soğutma çalışmaları sürerken, yangında toplam 12 bin metrekare alan kullanılmaz hale geldi.

Tokat’ta Çevre Yolu Bedestenoğlu Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden polis ekipleri, durumu itfaiyeye bildirip çevre yolunu araç trafiğine kapattı.

İçerde bulunan yanıcı maddelere sıçrayan yangın bir anda büyüdü. Yangına müdahalede 15 itfaiye aracı yetersiz kalınca 2 arazöz ve 2 TOMA da söndürme çalışmalarına katıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu da olay yerine gelerek incelemede bulundu.

‘CİDDİ BİR MAL KAYBI VAR’

Yangının kontrol altına alındığını söyleyen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Herhangi bir can kaybımız yok. İçeride bir bekçimiz vardı. O da yangın başlayınca hemen dışarı çıkmış. Ama ciddi bir mal kaybı var. Allah cana vermesin de mala versin. Bu yaralar hep beraberce sarılır” dedi.

“SADECE SEYREDEBİLDİK”

Yangının saat 06.00 civarlarında çıktığını söyleyen işletme sahibi Murat İbiş, ”Bekçinin araması ile haberimiz oldu. Geldiğimizde yangın küçüktü. İtfaiye ekipleri burada idi. Ama içeride yanıcı madde olduğu için sürekli büyümeye başladı. Halı, mobilya ve plastik ağırlıklı toplam 12 bin metrekare kapalı alan bulunuyor. Biz sadece yangını seyredebildik” diye konuştu.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın, 4 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken, yangında toplam 12 bin metrekare alan kullanılmaz hale geldi. Yangını haber alıp gelen AVM çalışanları ise manzarayı üzüntü içerisinde izledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler