TİM Başkanı Gülle: Allah yüce Türk Milletini her türlü beladan korusun

TİM Başkanı Gülle: Allah yüce Türk Milletini her türlü beladan korusun

“TİM İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni” ileri bir tarihe ertelendi

TİM'den yapılan açıklama şöyle: 

İdlib’te gerçekleşen hain saldırıda şehit olan askerlerimizin derin üzüntüsü içindeyiz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günde, 29 Şubat Cumartesi (Yarın) günü Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz “TİM İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni”ni ileriye bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız.

Kendi canını bizim canımız sayan Mehmetçiğimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz ve omuzlarımızdaki sorumluluğun her daim bilincinde olacağız. Milletimiz, her zaman olduğu gibi, siyasetçisiyle, iş dünyasıyla, akademisyeniyle, hukukçusuyla tek yumruk olarak, ordusunun ve hükümetinin yanında durmuştur. Milli egemenliğin, güvenlikten ticarete kadar her kademede vazgeçilmez olduğunun bilincindeyiz. Devletimizin ve milletimizin bizlerden beklediği ne varsa; vazife olarak kabul edip, icra edeceğiz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Allah yüce Türk Milletini her türlü beladan korusun, devletimize kuvvet versin, ordumuzu daima muzaffer kılsın.

Saygılarımla,

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı

İsmail GÜLLE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler