The Witcher’dan Yeni Görseller Yayınlandı

The Witcher’dan Yeni Görseller Yayınlandı

Netflix’in merakla beklenen projesi The Witcher uyarlamasından yeni gelen görseller izleyicinin heyecanını yükseltecek nitelikte…

Projenin dururulduğu andan itibaren fantastik dizi severlerin merakla beklediği yapım oldukça yalnız olan canavar avcısı Geralt of Rivia’nın maceralarını konu alıyor. Geralt of Rivia’ya tehlikeli bir sırrı olan genç ve güzel bir prensesle güçlü bir büyücü de eşlik ediyor.

Yeni görselleri paylaşılan dizinin “The West Wing”, “Private Practice”, “The Umberalla Academy” gibi yapımlarda imzası bulunan Lauren Schmidtin yaratıcılığını üstlenirken Superman olarak görmeye alıştığımız Henry Cavill Geralt of Rivia rolünde karşımıza çıkacak. Dizide Cavill’e Freya AllanJoey Batey, Millie Brady, MyAnna Buring gibi isimler de eşlik edecek.

Netflix ekranlarında 2020 yılında izleyiciyle buluşacağı anons edilen dizinin başlama tarihi ise 2019’a çekildi. Yani bu yıl sonuna kadar aynı adlı çizgi romandan uyarlanan The  Witcher’ın 8 bölümlük ilk sezonunu izleme şansı yakalayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler