The Grudge yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

The Grudge yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

The Eyes of My Mother ve Piercing filmlerine imza atan Nicolas Pesce’nin yönettiği The Grudge yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

John Cho, Demián Bichir, Andrea Riseborough, Betty Gilpin’in oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 3 Ocak 2020’de vizyona girecek.

Ringu, Ju-on, Chakushin Ari gibi Japonya yapımı korku filmleri özellikle 2000’lerin başlarında sinemaseverlerden büyük ilgi görmüş ve o dönem korku sinemasına damga vurmuştu. Durum böyle olunca bu filmlerin Hollywood yapımı yeniden çevrimleri de kaçınılmaz oldu. Nitekim başta The Ring olmak üzere bu yeniden çevrimlerin iyi kotarılmış birkaç örneğini de gördük. Japonya’dan Hollywood’a geçiş yaparken tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüşmeyen bu filmlerden biri de The Grudge‘dı.

Japonya yapımı orijinalinin, yani Ju-on’un yönetmeni olan Takashi Shimizu’nun yönettiği yeniden çevrim, The Ring kadar büyük bir etki yaratamadı belki ama özellikle o yıllarda çok iyi işler görmediğimiz korku sinemasında aradan sıyrılmayı başardı. Ancak iki yıl sonra, yani 2006’da gelen devam filmi birçok korku serisinin düştüğü hataları tekrarlamaktan kaçınamadı ve tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüştü. İkinci filmin yarattığı bu hayal kırılığı Shimizu’nun başında olduğu The Grudge serisini noktaladı. Ancak Hollywood’daki hemen hemen her korku serisi gibi The Grudge da bir süre sonra yeniden diriltildi. Sony’nin bu seriyi yeniden canlandırma kararının sonucu olan The Grudge yeniden çevrimi, önümüzdeki aylarda izleyici ile buluşacak.

The Grudge Yeniden Çevrimi, 3 Ocak 2020’de Vizyona Girecek

Yeni The Grudge yeniden çevriminin yönetmen koltuğunda The Eyes of My Mother ve Piercing filmleriyle tanınan Nicolas Pesce oturuyor. Pesce’nin senaryosunu da yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Andrea Riseborough, John ChoDemián Bichir, Betty Gilpin, Jacki Weaver ve Lin Shaye gibi isimler yer alıyor.

Film, kasabadaki bir evde yaşanan birtakım açıklanamayan olayları bir polisin gözünden izleyiciye aktaracak. İki farklı hikâye üzerinden “kin gütme” ve “garez” duygusunun da peşine düşecek. Amerika’da 3 Ocak 2020’de vizyona girecek filmin ülkemizde de aynı tarihte sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler