Taylar Swift hayranları bu iş tam size göre!

Taylar Swift hayranları bu iş tam size göre!

Taylor Swift'in sıkı bir hayranı mısınız? O zaman bu, sizin hayallerinizdeki iş olabilir: Victoria ve Albert Müzesi, Grammy ödüllü şarkıcı hakkında bilgiye sahip bir uzman işe almak istiyor.

Son yılların en popüler isimlerinden biri olan, konser biletleri yok satan ve ödül törenlerini domine etmeyi başaran Taylor Swift, artık ünlü müzedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda ABD başkanlık seçimlerini etkileme gücüne sahip olduğu ileri sürülen ve hatta adı seçimlerle ilgili çeşitli komplo teorilerine karışan Swift'e Victoria ve Albert Müzesi (V&A) yer vermeye hazırlanıyor. Müze, şimdi bir Taylor Swift uzmanı arıyor.

Londra'nın batısındaki Kensington'daki müze, yaklaşan Avrupa turnesi öncesinde pop yıldızıyla ilgili hatıra eşyalarını sergilemeyi umuyor.

ÇALIŞKAN BİR HAYRAN ARANIYOR
Müzede çalışacak 'Taylor Swift Süper Hayran Danışmanı' ünvanına sahip olacak kişinin, şarkıcı hakkında ansiklopedik bilgiye sahip olması bekleniyor. Bu yüzden de müze yetkilileri bu işi çalışkan bir Swiftie'ye vermek istiyor.

Bu, müzenin Crocs, Pokemon kartları, Lego ve emoji meraklıları ve koleksiyoncuları için sunduğu dokuz yeni işten biri.

V&A direktörü Dr Tristram Hunt şunları söyledi: "Bu yeni danışmanlık rolleri, V&A'da sunulan muazzam ve çoğu zaman şaşırtıcı yaratıcı çeşitliliği kutlamamıza ve bu konuda daha fazlasını keşfetmemize yardımcı olacak."

Taylor Swift son olarak, şubat ayında Grammy'de "Yılın Albümü" ödülünü kazanarak bu ödülü dört kez kazanan tek sanatçı oldu. Eras Turu ona 1 milyar dolardan fazla, ABD ekonomisine ise 4,6 milyar dolardan fazla kazandırdı. Ve 2020'de Joe Biden'ı destekleyen Swift, 2024 ABD seçimlerini bile etkileyebilir.

Redfield & Wilton Strategies tarafından geçen ay yapılan bir anket, seçmenlerin yüzde 18'inin Swift tarafından onaylanan bir adaya oy verme ihtimalinin daha yüksek veya önemli ölçüde daha yüksek olduğunu ortaya çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler