Survivor'da Nagihan Karadere Estetiği Fazla Kaçırdı

Survivor'da Nagihan Karadere Estetiği Fazla Kaçırdı

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Nagihan Karadere, sosyal medyada gündem oldu.

Bir markanın halkla ilişkiler danışmanlığını yaptığını söyleyen Karadere, değişimiyle herkesi şaşırttı. Eşinden olaylı bir şekilde boşanan Nagihan Karadere yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü. 35 yaşındaki atlet Karadere sosyal medya büyük ilgi gördü. 2018 yılında Survivor ünlüler - gönüllüler sezonunda yarışan ve kısa mesafe koşucusu olan Nagihan Karadere, yarışmadan sonra büyük bir değişim geçirdi ve sosyal medya tarafından konuşulur oldu. Dudaklarını, göğüslerini ve son olarak burnunu yaptıran Karadere değişimiyle herkesi şaşırtıyor. Nagihan Karadere'nin sosyal medyanın gündemine oturan son hali…
Bir markanın halkla ilişkiler danışmanlığını yapan Nagihan Karadere, değişimiyle herkesi şoke etti. 35 yaşındaki atlet Nagihan Karadere yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Nagihan Karadere estetiğin dozunu kaçırınca sosyal medyanın diline düştü!
2018 yılında Survivor ünlüler - gönüllüler sezonunda yarışan ve kısa mesafe koşucusu olan Nagihan Karadere, yarışmadan sonra büyük bir değişim geçirdi ve sosyal medya tarafından konuşulur oldu.


Eşinden olaylı bir şekilde boşanan Nagihan Karadere yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler