Survivor'da eleme adayı kim?

Survivor'da eleme adayı kim?

Survivor 2021'de haftanın ilk eleme adayı kim oldu? sorusu yanıt buldu. Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Yiğit haftanın ilk eleme adayı oldu. İşte Survivor'da 20 Şubat ayrıntıları...

20 ŞUBAT

survivor son bölüm yine nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

Ünlülerin dokunulmazlığı kaybetmesiyle takım bir aday çıkardı. O isim ise yarışmaya yeni katılan Yiğit Oruçoğlu oldu.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 2

YİĞİT ORUÇOĞLU KİMDİR?

2021 survivor yedek yarışmacısı Yiğit Oruçoğlu, 19 Ocak 2000 tarihinde İstanbul, Kadıköy’de doğdu. Hayatını İstanbul’da sürdürmeye devam eden Yiğit Oruçoğlu, aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Yiğit Oruçoğlu, Doğuş Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okumaktadır.

Yiğit Oruçoğlu, bugüne kadar hayatında sürekli sporun olduğunu, Survivor’a hayallerini gerçekleştirmek için geldiğinden ve yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağını söylüyor. 14 yaşına kadar profesyonel yüzme sporuyla ilgilenen, sonrasında da 5 sene aktif basketbol oynayan Yiğit Oruçoğlu, şu an aktif olarak Crossfit sporu ile ilgileniyor. Oruçoğlu, Survivor’a oldukça kuvvetli bir fizikle geldiğini belirtiyor.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 3

18 ŞUBAT

SURVİVOR'DA TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

Survivor'ın 18 Şubat'ta yayınlanana 30. bölümünde ödül öncesi kaptanlık oylaması yapıldı.
Bu haftanın ünlülerde Barış kaptan olurken, gönüllülerin kaptanı Reşat seçildi.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN BELLİ OLDU

Zorlu parkurda yarışmacılar bu hafta sandviç oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun öncesi avantaj oyununda erkeklerde ve kadınlarda oyunu kazanan Gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler ödül oyununda seçim şansını kazandı. Parkurda oyun için mücadele veren yarışmacılar çamurun içine dalarak, ağın altından sürünerek takılmadan geçmeye çalıştı.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 4

Gücün ön planda olduğu oyunda Aleyna, rakibi Gonca'ya parkurda fark attı ve bu tur ödülün sahibini belirledi. Böylece gönüllüler, 10'a 6 skorla ödül oyununu kazanmış oldu. Gönüllüler ödülü kazanmanın sevincini yaşayarak karınlarını doyurma şanslı elde etti.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 5

ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Renkli anların yaşandığı, yarışmacıların stres attığı Anlat Bakalım oyunu yine eğlenceli dakikalara sahne oldu. Yarışmacıların birbirlerine kelimelerle soru sorduğu oyunda, ödül pilav üstü tavuk döner yemeği olarak belirlendi. Sergen - Merve ve Hanzade - Dora ikilileri Anlat Bakalım'da en fazla kelimeyi bilerek günün rekorunu kırdı. Gecenin sonunda anlat bakalımın sahibi gönüllüler takımı oldu. Gecenin iki oyununu da kazanan gönüllüler adaya daha çok konsantre olurken, ünlüler takımı oyunlarda başarısız olmasının üzüntüsünü yaşadı.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 6

REŞAT VE AYŞE ARASINDA GERGİNLİK


Survivor'da anlat bakalım oyununun oynandığı sırada Reşat ve Ayşe arasında yaşanan gerginlik tansiyonu yükseltti. Oyunda yarışmacı seçme sırasında Ayşe oyuna katılmak istemediği ve modunun yerinde olmadığını söyledi. Poyraz'ın "Bırak Ayşe'yi" demesi ortamı bir anda gerdi.

Sesini yükselten Ayşe, takım arkadaşlarına "Benimle düzgün konuşun" diyerek bağırmaya başladı. Ayşe modunun düşük olduğunu belirtirken Reşat, "Mahalle takımına çevirdiniz " diye çıkış yaptı. Reşat, Ayşe'ye "Bana cahil diyordunuz" derken, Ayşe de sözlerinin arkasında durdu. Oldukça sinirlenen Reşat'ı takım arkadaşları güçlükle yatıştırdı.

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 7

Survivor'da önceki günlerde yaşanan mücadelelerden fotoğraflar...

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 8

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 9

Survivor'da eleme adayı kim? (20 Şubat 2021 ayrıntıları) - 10

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler