Survivor Steven kimdir, nereli? Steven, ‘Wakanda Forever’ sevinci ile dikkat çekiyor

Survivor Steven kimdir, nereli? Steven, ‘Wakanda Forever’ sevinci ile dikkat çekiyor

Survivor yarışmacısı olan Steven’ın hayatı araştırılıyor. 2021 kadrosunda dikkat çeken isimlerden biri olan Steven, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun.

Survivor Steven Salam merak edilen isimler arasında yer alıyor. Gönüllüler takımı yarışmacılarından olan Steven Salam başarılı performansı ve Wakanda Forever sloganı ile dikkat çekiyor. İşte Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelen yarışmacı hakkında bilgiler

SURVİVOR YARIŞMACISI STEVEN KİMDİR?

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayolları spor'da forma giydi.

WAKANDA FOREVER NE DEMEK?

Wakanda hayali biridir ülkedir ve Afrika'da yer alır. Wakanda, geçmişini ve kültürünü daha da genişleten 2018 yapımı Kara Panter filminde öne çıkıyor. Wakandalılar, işaret dilinde sarılmayı temsil eden bir hareketten esinlenerek kollarını çapraz bir şekilde omuzlarına dayayarak oluşturdukları “Wakanda Forever” adını verdikleri Wakanda selamıyla birbirlerini selamlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya