Süper Lige Yükselen İlk 2 Takım Belli Oldu

Süper Lige Yükselen İlk 2 Takım Belli Oldu

2010-2011 sezonunda Süper Ligden düşen Denizlispor, 9 sezonun ardından Süper Lige tekrardan geri döndü.

Kardemir Karabükspor’ı sahasında 6-0 mağlup eden Denizlispor ve deplasmanda Gazişehir Gaziantep’i 2-0 mağlup eden Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi.

Geçtiğimiz İlhan Cavcav sezonunda küme düşen Gençlerbirliği de İbrahim Üzülmez yönetiminde 1 seneden sonra tekrar Süper Lig’e geri döndü.

SAHANIN ORTASINA BAYRAK DİKMEYE ÇALIŞTILAR

Spor Toto 1’inci Lig’in 33’üncü haftasında sahasında küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Kardemir Karabükspor’u konuk eden Abalı Denizlispor’un Süper Lig’e yükselme maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi.  

Atatürk Stadı’na saatler önce gelen taraftarlar tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Atkı, flama, pankartlarla görsel şov yapan yeşil-siyahlı futbolseverler maçtan önce oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp destek verdi.

Bir taraftarın ise papağanıyla birlikte  maça geldi. Stadı kale arkasında yer alan apartmanların balkonlarından da karşılaşma izlendi.

Denizlispor'un ilk yarıyı 4-0 önde kapattığı maçın devre arasında sahaya binlerce kişi girdi.

Daha çok çocuklardan oluşan taraftarlar tek kale maç yapmaya çalışırken, futbolseverler sahanın ortasına bayrak dikmeye çalıştı.

İkinci yarının başlamasına kısa bir zaman kala taraftarların sahadan çıkması için 2 defa anons yapıldı. Taraftarların tribünlere dönmesiyle takımlar yeniden sahaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler