Sözleri büyük tepki çekmişti: Müge Anlı için flaş karar

Sözleri büyük tepki çekmişti: Müge Anlı için flaş karar

Canlı yayında sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı yorumu büyük tepki çeken Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programının yeni bölümü ekranlara gelmedi. Yeni bölüm için bir açıklama yapılmazken, bugün en çok konuşulan bölümler yer aldı.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. Yeni bölümler için henüz bir açıklama yapılmazken, ünlü sunucunun geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı yorum büyük tepki çekmişti.

Korona virüs önlemleri kapsamında pek dizi ve program ekran macerasına verdi, bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran 46 yaşındaki Müge Anlı, korona virüs nedeni ile geçtiğimiz hafta stüdyoda izleyici olmadan programı sunmuş, programın danışmanları Avukat Rahmi Öztürk ve Psikiyatrist Arif Verimli de 65 yaş ve üstünün tedbir amaçlı sokağa çıkmasının yasaklanması ile programa katılamamıştı.

En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020 sezonunun en çok konuşulan bölümleri yayınlanıyor. Müge Anlı yeni bölümleri için ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Anlı, son olarak sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla tepki çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler