Soylu'dan Ünlü İsimlere Küfür Eden AKP'li İçin Talimat

Soylu'dan Ünlü İsimlere Küfür Eden AKP'li İçin Talimat

İçişleri Bakanı Soylu, ünlü isimlere küfür eden AKP'li aday adayı için talimat verdiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yazarlar Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen’in annelerine küfür eden AKP’li Yozgat Belediye Başkan aday adayı Çelebi Altuntaş hakkında emniyet teşkilatına talimat verdiğini açıkladı.

Eski Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’ye “Sağır İsmet” diyen AKP’li Yozgat Belediye Başkan aday adayı Çelebi Altuntaş’ın, yazarlar Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, tiyatro ve sinema oyuncusu Müjdat Gezen’in annelerine de küfür ettiği ortaya çıkmıştı. Dündar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu göreve çağırarak, “Ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” demişti.

Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bakan Soylu ile görüştüğünü ve Altuntaş hakkında emniyete talimat verdiğini aktardı:

“Biraz önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlâksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet Teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sn.Soylu'nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim.”


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler