Sosyeteye bomba gibi düşen iddia: 'Ali Koç ve Nevbahar Koç boşanıyor'

Sosyeteye bomba gibi düşen iddia: 'Ali Koç ve Nevbahar Koç boşanıyor'

Sosyetede Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç'un arasının bozuk olduğu konuşulmaya başlandı. Sabah yazarı Bülent Cankurt ise Ali Koç'un eşinin gönlünü alacağını ifade etti.

Son dönemlerde aralarının bozuk olduğu ve hatta boşanacakları iddia edilen Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftiyle ilgili Sabah Gazetesinden Bülent Cankurt bir yazı kaleme aldı.

KOÇ ÇİFTİ BOŞANIYOR MU

Cankurt'un yazısı şöyle:

“Sosyetedeki dedikoducular, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç'un evliliğini yine dillerine dolamış durumdalar! Her iki-üç yılda bir, birileri "Boşanıyorlar" diye ortaya bir bomba bırakıyor! Zaten sonu da gelmiyor.

Son günlerde yine sosyete kulislerinde kulaktan kulağa Koç çiftinin boşanacağı konuşulmaya başlandı. Nevbahar Hanım, tek başına Paris'e gitti ve yaklaşık bir haftadır orada. Herhalde dedikodu bu yüzden çıktı ama Nevbahar Hanım zaten uzun süredir, eşinin yoğunluğundan dolayı genelde tek başına geziyor.

ali-koc-nevbahar-koc.webp

Gerçi, aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, bu sıralar araları biraz limoniymiş. Sebebi de Fenerbahçe'ymiş. Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış. Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi...”

NEVBAHAR DEMİRAĞ KOÇ KİMDİR?

Nevbahar Demirağ Koç 10 Mart 1974 tarihinde doğdu. Nevbahar Demirağ’ın annesi 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi Afet Tuğbay, babası AND Film’in patronu Turgut Demirağ.

Nevbahar Demirağ ilkokuldan üniversiteye kadar, tüm eğitimini Amerika’da yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra da Türkiye’ye dönmeyip, Los Angeles’ta yaşamına devam etti.

21 Ekim 2005 tarihinde işadamı Rahmi Koç‘un oğlu Ali Koç ile Evlendi. Mustafa Vehbi Koç’un evinde ve Hikmet Tekçe ile Ömer Karacan’ın şahitliğinde gerçekleşen nikah töreninde yalnızca aile üyeleri hazır bulundular.

Nevbahar Demirağ Koç, sanatın her türüyle yakından ilgilenen bir isim. Özellikle önemli resim sergilerini kaçırmıyor. KÜSAV’ın (Kültür Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı) başkanı olan kayınvalidesi Çiğdem Simavi’nin açtığı sergilerin de gediklisi.

Spora büyük ilgisi olan Nevbahar Demirağ Koç, tenis oynamayı, yüzmeyi ve uzun yürüyüşler yapmayı çok seviyor.

Halen Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Nevbahar Koç’un İrem Kınay’la birlikte yazdığı ve Boğaziçi’ndeki 20 yalının tanıtıldığı Bosphorus Private kitabı 2017 yılında yayımlanmıştır.

Sadberk Leyla Koç adında bir kızı, Kerim Rahmi Koç adında bir oğlu var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam