Sokağa Çıkma Kısıtlaması Ne Zaman Başlıyor?

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Ne Zaman Başlıyor?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de başlayacağı vurgulandı.

İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili ilk uygulama genelgede de belirtildiği gibi 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00 a kadar, 22 Kasım Pazar günü saat 20:00’den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar olacaktır." denildi. 

 
Yeni koronavirüs kısıtlamaları devrede: İşte bugün başlayan yasaklarYeni koronavirüs kısıtlamaları devrede: İşte bugün başlayan yasaklar

İçişleri Bakanlığı'nın açıklaması şöyle oldu:

Bazı basın yayın kuruluşlarımızda sokağa çıkma kısıtlamasının  bu akşam saat 20.00’de başladığı yönünde haberler mevcuttur.

Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili ilk uygulama genelgede de belirtildiği gibi 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00 a kadar, 22 Kasım Pazar günü saat 20:00’den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar olacaktır. 

 
Genelgemizde diğer belirtilen tedbirler ise restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya yerlerinin paket servis ve gel al şeklindeki hizmetleri  ile diğer hususlar bu akşam 20.00’de yürürlüğe girmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler