SİYONİST ERGENEKON..

Sevgili okuyucularım bugünlerde ERGENEKON davasından geçmişte yargılananlarının tümünün berat kararı aldığını görüyorum.
Buda FETÖ terör örgütünün ama aslında ERGENEKON (GERİDE KALANLAR ) NATO’nun stay beheind yapısınının bir kanatının tüm ERGENEKON yapısını nasıl temizlediğini bize çok açık gösteriyor,konuyu bilen bir insan olarak.
FETÖ yapısının 2008 senesinde başlattığı ERGENEKON operasyonlarındaki iftira,haksızlık,zulüm,komploculuk sistemiyle gelinen noktada ERGENEKON yapısının içine bir ordu kurarak bu işin içinde olanları bir güzel kamufle ederek gelinen uzun yılların sonunda asıl şuçu olanlar varsa onları da bu tüm berat konusu içinde akladık ve gerçek 1977 yılından beri özellikle suikastler ve sabotajlarla her türlü ekonomik ve siyasi yolu BATI emperyalizmi ve siyonizim lehine açan örgütü temizledik.
Bu örgütün çok kısa açılımını evrimini gazeteci Hasan mesut önder beye röpörtaj veren eski CİA çalışanı FİLİP GİRALDİ 2004 yılında benimle de kısa bir sohbet etmişti ve bana şunu söylemişti.
Örgüt tamamı ile SİYONİZMİN eline geçti.
Aslında NATO’ nun stay beheind yapısı 12 eylül 1980 darbesi ile darbeci KENAN EVREN ve arkadaşlarının çalışması ile siyonizmin emrine geçmişti.
ERGENEKON savcısı firari ZEKERİYA ÖZ bir çok insana soruşturmalar esnasında komplo kuran kişilik bazı soruşturmalarda bazı insanların fazlaca üstüne gidemiyor onların soruşturmalarında kısa ve öz geçiyor herhangi bir tutuklamaya gitmiyordu.
Buna örnek olarak çok kısa eski MİT İstanbul bölge başkanı hemşerim rahmetlik OSMAN NURİ GÜNDEŞ.
Hatta Zekeriya özün daveti ile makamına soruşturmaya gelen merhum OSMAN NURİ GÜNDEŞ soruşturmadan kısa bir müddet sonra basına çok kendine güvenir bir şekilde savcı beye gerekeni söyledik kendimizin ne olduğunu anlattık diye açıklama yaptı,parmağındaki yeşil akit yüzüğü ile.
Tabi ERGENEKON konusu sayfalara dosyalara sığmayacak bir konu bu konudan da sınıfta kaldık AVRUPA standartlarında.
NATO nun AVRUPA ülkelerinde soğuk savaşta tasviye edilen bu yapısı bir tek bizde hala tasviye edilemedi başarılamadı tam aksine ERGENEKON saklanmış bir vaziyette gizlenmiş ve üstü örtülmüş şekilde en kuvvetli hazır ülkemizi parçalayacak zamanın vuruşunu yapıcak bir silah gibi saklı duruyor.
Aslında 2010 yılından sonra aynı ERGENEKON MAHFİLİ içindeki BARONLARLA rekabet eden FETÖ devasa olmuş örgütü ile BARONLARI tasviye etmeye ,yok edip tamamen tüm NATO gücünün kontrolünü stay beheind olarak üstlenmeye kalkmasa savaş açmasa olaylar farklı evrilecekti.
Buradan anlıyoruzki gerçek vatanını seven sadece TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN bekası için çalışan guruplar ve siyasi,kamu düzeni olsa tüm ERGENEKON örgütü aygıtını yok edebilecektik.
Bu şekilde FETÖ yapısının ERGENEKON operasyonlarına girişmesi kendisi ERGENEKON'UN bir kanadı olmasından dolayı ERGENEKON örgütünü her şekilde ayakta kalmasını sağlamıştır.
2010 yılından sonra FETÖ nün yapının tüm kanatlarına karşı beklenmedik anda saldırıya çok keskin girişmesi merhum ÜZEYİR GARİH ve toprağı bolsun PEDER MAROVİÇ ile bir kısım kaybettiği VATİKAN üstündeki gücünü KOZMİK ODA operasyonunda yediği bilinmeyen darbe ile tamamı ile kaybettiğini anladığında saldırıya geçti,kendisininde zaman içinde tasviye operasyonuna düşeceğini tahmin ettiğinde karşı saldırıya geçti.
Dönemin BAŞBAKANI bugünün CUMHURBAŞKANI sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’nın italya seyehati  dönüşü bu ERGENEKON dalgaları böyle olmuyor dedikten sonra FETÖ'nün bu operasyonu yöneten yapısı dağatılınca FETÖ çıldırdı ve tamamı ile savaşa girileceğinin kararı verildi ve savaş başladı.
Aslında burdaki FETÖ ye gelen ikinci büyük darbe ve en önemlisi merhum ÖZEL HARP subayı ve MİT mensubu KAŞİF KOZİNOĞLU'NUN cezaevinde ölümü oldu.
Bu FETÖ'cüleri ve FETTULLAH’I tamamen delirtti.
Sebebi kaşif beyin vereceği bilgiler FETTULAH’ın MAHFİLDEKİ BARONLARI tasfiye etmesinin önünü açacaktı,fakat ani ölümü tüm planlarını yok etti.
Arkasından tüm toplumun bildiği 7 şubat,17-25 aralık,15 temmuz gibi tarihlerde FETÖ’nün TÜRKİYE CUMHURİYETİNE topyekün olarak saldırısı başladı.
Bu savaşta hala gerçeği  ABD ‘de konuşamayan FETTULLAH’ niye baronlar seslenemiyor.
Doğduğu büyüdüğü memleketinde onu yetiştiren din alimlerinin içinde ERGENEKON uzantıları BARONLAR var,bu MASONİK yapının birinci kuralı edilen yemine sadık kalınması birinci dereceden önemli bir konumu.
Bu masonik yapının içinde şimdi ABD merkezli bulunan ÜÇGEN yapıdan günü geldiğinde yardım alacağını düşünüyor onun içinmi konuşmuyor,BARONLARA saldıramıyor.
Kırkıncıların EJDER meyvasını yesin iyi gelir,vatandaşın kanı canı malı üstünden savaş yapan BARONLAR değil mi FETTULLAH.
TÜRK derin devletinde herkesin kuyruğu birbirine bağlıdır.
Tanrıdan dilerim, sizin gibi dinsizlerin hakkından İMANSIZLAR gelir.
İtalya'daki GLADİO savcısı AVRUPALI adamcağız,sayın FELLİCE CASSON,oda TÜRKİYE’deki ERGENEKON (GLADİO) davasının bu şekle gelmesinden şok olmuştur.
 Yahudi bu Kayserili tüccar  gibi ANASINI BOYAR, BABASINA YENİ GELİN DİYE BAŞLIK PARASINI ALIP VERİR.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.