Simpsonlar dizisinde bir Kahramanmaraş detayı daha

Simpsonlar dizisinde bir Kahramanmaraş detayı daha

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremi ardından Simpsonlar kehanetleri gündeme geldi. İşte herkesin merak ettiği o ayrıntı...

Simpsonların bir bölümünde Türk bayraklı geminin görüldüğü Simpsonların Kahramanmaraş depremini bildiği iddia edildi.

Yaşanan büyük depremlerin ardından sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Paylaşımlardan bazıları Simpson kehanetleriyle ilgili.

İddialara göre "Mobile Homer" isimli 13.bölümde Kahramanmaraş depremi bilindi. Simpsonlar'da Kahramanmaraş ismi geçiyor ancak söz konusu bölümde depremle ilgili bir diyalog yer almıyor.

Paylaşımlara konu olan videoda, Bart ve Lisa Simpson araçlarıyla giderken bir kaza anında gemiye düşüyorlar. Geminin Türk bayraklı olduğu görülüyor.

Gemi kaptanı, “Kuzeyde Bir Yer” isimli dizinin DVD’lerini Kahramanmaraş’a yetiştirmek zorunda olduğunu ifade ediyor. Ancak bölümün herhangi bir kısmında deprem ve yardıma dair bir ifade yer almıyor.

DOĞRU ÇIKTIĞI İDDİA EDİLEN DİĞER KEHANETLER

Dizi, Donald Trump'ın başkan seçileceği konusunu önceden işlemesinin yanı sıra Trump'ın öldüğü iddialarıyla da gündeme gelmişti. Ancak ölüm tarihi olarak işaret edilen 27 Ağustos 2020’de Trump, 3 Kasım'da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen patlamanın ardından, Simpsonlar'ın eski bir bölümü sosyal medyada konuşuldu.

Trump yanlılarının Washington'daki Kongre Binası'nı basması olayında, bir göstericinin görüntüsü ile Simpsonlar'da üzerinde "Vali" yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

89

Simpsonlar dizisinin daimi izleyicileri, animasyon komedinin koronavirüse yıllar önce yer verdiğini düşünüyor. Dizinin 1993’te yayınlanan bir bölümünde, Japonya’dan yayılan Osaka Flu adlı virüsten söz ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler