Sevdiklerimizi Feda Etmemek Adına #EvdeKal

Sevdiklerimizi Feda Etmemek Adına #EvdeKal

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak “Gerekli olmadıkça Lütfen evden çıkmayalım” dedi.

Gözükara yaptığı açıklamada “Bizler Vatan savunmasında düşman eli mahremimize dokunmasın diye, sevdiklerimiz rahatlıkla sokaklarımızda yürüsün, sevenler birbirlerine sarılsın diye gözümüzde, kolumuzdan, bacağımızdan olmuş Gazileriz. Bizlere Şehitlerimizin yadigârı olan bu topraklarda rahatlıkla dolaşabilmemiz adına binerce, onbinlerce, yüzbinlerce şehit verdik. Çin’den yayılarak tüm dünyayı şuan etkisi altına alan koronavirüs (Kovid 19) a yakalanmama adına ne olur evlerimizde kalalım. Bu bir oyun veya cesaret göstergesi değil hele hele şaka hiç değil” dedi.

Dernek olarak bir video hazırladıklarını belirten Gözükara, “Kimsenin Vebalini almamak adına sokaklara çıkmayın. Bana bir şey olmaz diyerek sokağa çıkan kardeşlerimizde şunu bilsin ki sana belki bir şey olmaz ama senden dolayı sevdiklerinin başına kötü şeyler gelebilir. Unutmayalım ki dolaşan virüs değil insanın ta kendisidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler