Seren Serengil'den kilo pişmanlığı

Seren Serengil'den kilo pişmanlığı

Aşırı zayıflayan Seren Serengil, şimdi de kilo alamadığından şikayetçi

Geçirdiği ameliyat sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen Seren Serengil, zayıflama merakı konusunda kadınları uyararak, "Her kadına Allah güzellikler vermiştir. Kaşını vermiştir, gözünü vermiştir, bir şeyini vermiştir. Biz çok fazla bunun organiğiyle oynadığımız zaman mutlaka bir problem yapıyoruz. Kalbimiz güzel olduktan sonra biz her halimizle güzeliz. Bu konuda hiç örnek olmak istemiyorum. Çok yanlış bir karar verdim" dedi.
"46 KİLOLARA DÜŞTÜM, ÇOK ZAYIFLADIM" 
"Geri dönüşüm ameliyatı istedim; tekrar midemi kullanayım, eski halime döneyim diye. Fakat şu anda çok kilo kaybettim. 46 kilolara düştüm, çok zayıfladım. 70 kilolardan düştüm, 7-8 ay oldu galiba. Önemli olan aslında 46 kilo olmakta değil, önemli olan vücut hiçbir besini, minerali, hiçbir vitamini tutmuyor. Bu sefer de organ yetmezliğine sebep oluyor, kalp krizleri olabiliyor."
"Şimdi doktorlara gitmeye başladım çünkü solunumla da alakalı problem var. Haftanın üç günü hastaneye yatacağım yayından sonra, serum alacağım. Vitamin falan almıyorum, su da içmiyorum. Aslında benim de hatalarım yok değil. Biraz daha kendime dikkat edeceğim, haftanın üç günü de serum alacağım. Hazirana kadar toparlandım toparlandım. Toparlanamadığım zaman ameliyata sokacaklar mecburen. Çünkü daha fazla kilo kaybı sorun olacak."
"KALBİMİZ GÜZEL OLDUKTAN SONRA BİZ HER HALİMİZLE GÜZELİZ" 
Seren Serengil, hiç kimseden şikâyetçi olmadığını belirterek, "Yetişkin bir insanım. Benim bunu yaptırmamam gerekiyordu başta. Vitamin de almadım, belki vitaminlerimi de düzenli kullanmalıydım, su hiç içmem. Ağızıma su sürmüyorum, çok zararlı bir şey, sekiz yaşımdan beri su içmiyorum. Amacım çıkıp birilerini suçlamak falan değil. Yaptırmasaydım, yani aklı başında insanım değil mi?" ifadelerini kullandı.
"Biz kadınlarda problem var, sevmiyoruz kilolu olmayı. Ama inanın şu anda zayıflığımın tadını hiç çıkaramıyorum. O kadar halsizim, hastayım. Seruma daha yeni başladık. Bu ilk haftam, haftanın üç günü yatacağım hastaneye artık göreceğiz nasıl olacak. İnşallah iyi olsun. Annem üzülmesin, herkes üzülüyor, etrafımdaki herkes üzülüyor. Ben de kimseyi aynı konularla sıkmak istemiyorum, kimseyi üzmek istemiyorum."
"Ben iki kilo vereyim de mutlu olayım, güzel olayım diye çocuğu kaybetmiştim, çok bunalımdaydım. Bir de kilo falan alınca böyle bir şey yapmak istedim. Ama çok zararlı. Buradan hanımlara bir söyleyeceğim şey; her kadına Allah güzellikler vermiştir. Kaşını vermiştir, gözünü vermiştir, bir şeyini vermiştir. Biz çok fazla bunun organiğiyle oynadığımız zaman mutlaka bir problem yapıyoruz. Kalbimiz güzel olduktan sonra biz her halimizle güzeliz. Bu konuda hiç örnek olmak istemiyorum. Çok yanlış bir karar verdim."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler