Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

SENSİZ SAADET NEYMİŞ

Hepimizin bildiği bir şarkı.”Sensiz saadet neymiş” bir Yaşar Güvenir bestesi. Dinlerken imkansız aşk ya da kavuşamama hikayesi izlenimi verir.Saadet Partisi’nden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Şerafettin Kılıç’ı dinlerken adeta kulaklarımda çınladı. Kılıç’ın da İzmir için güzel hayalleri var.

serafettin-kilic-aday.jpg
“Planlı ve programlı çalışacağız. İşi ehline vereceğiz. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Belediyenin kaynaklarına, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hizmette ve atamada partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız. Kapımız, her zaman ve herkese açık olacak. Yerel ve kültürel değerleri koruyup zenginleştireceğiz. Hizmetlerimizde her işi hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. Hesap verilebilir ve şeffaf olacağız. Herkesin derdi ile dertlenecek, halkımız ile bütünleşeceğiz. İmar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacağız. Merhametli ve adil olacağız.” diyor Kılıç.

Şerafetttin Kılıç Aydın  Çine doğumlu. İlkokulu köyünde okuduktan sonra orta ve lise eğitimini İzmir İmam Hatip Lisesi'nde alıyor.Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu. Sakarya Üniversitesi’nde kamu gözetimi muhasebe ve denetim standartları konulu sertifikaya da sahip.Serbest muhasebeci ve mali müşavir. Partide her kademede çalışmış bir siyasetçi.
 

Şerafettin Kılıç’ın da diğer İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarına benzer projeleri var. Kılıç projelerini kentsel yapılaşma ve imar, tarihi-doğal-kültürel mirasın korunması, yeşil alanlar, körfeze geçmişini hatırlatmak, çevre-turizm, ulaşım politikası, afet politikası ve yönetimi, iş hayatı, kongre merkezi, engellilere özel projeler, sosyal projeler ile belediye tarafından yapılacak tarımsal projeler başlıkları altında toplamış.Su fiyatlarını makul rakamlara çekeceğinin sözünü veriyor..

Saadet Partisi’nin seçim sloganlarının başında “Dürüst olmak gerekirse”geliyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu” İktidar kanadı ülkenin gerçek problemlerini konuşmak yerine haftalardır Beka probleminden bahsediyor. Çünkü ne ekonomi de, ne dış politika da, ne de yerel yönetimlerle ilgili millete söyleyebilecekleri hiçbir şey kalmadı. Yerel seçimleri beka seçimi gibi gösterip milletimizi korkutarak oy devşirmeye çalışıyorlar. Eğer bu ülkede bir beka probleminden bahsedeceksek, bunun en büyük müsebbibi iktidarın bizzat kendisidir. 16 yıldır ülkeyi mahkum ettikleri yanlış politikalardır. Ama tekrar söylüyorum.. Türkiye’nin beka problemi yoktur, AK partinin ve onun ortağının beka problemi vardır” diyor.

52653275_2032067756913222_2752977369907068928_n.jpg

Saadet Partisi İzmir gibi 1389 yerde kendi adayları ile seçime giriyor.Partinin İzmir’de seçim kazanma ihtimali sıfır. Ama kampanyalarında iktidar partisine öyle bir vuruyorlar ki “ana muhalefet bile yapamıyor,helal olsun” dersiniz.
 

54524564_2056852871101377_7382218796573917184_n.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.