Selen Görgüzel'in '+18 içerik' tavsiyesi sosyal medyada gündem oldu!

Selen Görgüzel'in '+18 içerik' tavsiyesi sosyal medyada gündem oldu!

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor.

Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor.' açıklamasıyla çok konuşulan Görgüzel üstüne ayı kanı itirafıyla gündem oldu.
Şarkıcılık ve oyunculuğun yanı sıra Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapan Selen Görgüzel, katıldığı bir programda erkek sperminin cildi gençleştirdiğini söyleyerek "Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler" tavsiyesinde bulundu. Görgüzel'in bu sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tepkiler de beraberinde geldi.

selen-gorguzel7in-18-icerik-tavsiyesi-sosyal-medyada-gundem-oldu.webp

SPERMDEN SONRA ŞİMDİ DE...
Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında yayınlanan programına konuk olan Görgüzel, cilt bakımıyla ilgili açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

Evli kadınlara tavsiyede bulunan Görgüzel; "Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler" dedi.

selen-gorguzel7in-18-icerik-tavsiyesi-sosyal-medyada-gundem-oldu1.webp

Ünlü ismin sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Görgüzel bazı kullanıcılar tarafından destek görürken bazı kullanıcılar tarafından da eleştirilere maruz kaldı.

Selen Görgüzel açıklamlarıyla gündem olan bu videosunu kendi sayfasında "+18 içerik" diyerek paylaştı. Görgüzel'in spermden sonra ayı kanı açıklaması da gündem oldu. Daha önce anne sütü ve sünnet derisiyle ilgili açıklamalar da yapan Görgüzel ayı kanının da cilde iyi geldiğini söyledi.

Görgüzel şu ifadeleri kullandı; 'Ayı kanına gelince yine aynı şekilde araştırmaları devam eden ciddi bir husus. Onun dışında canlı hücrelerin insana çok ciddi faydaları var.' dedi.

selen-gorguzel7in-18-icerik-tavsiyesi-sosyal-medyada-gundem-oldu2.webp

LİNÇ EDİLİYOR
Ünlü ismin sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Görgüzel'in konuşulmak için bu tarz açıklamalar yaptığını söyleyen birçok kullanıcı "Artık utanma da kalmadı" yorumları yapıldı.

İşte o açıklamalar:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam