SEÇİM YENİLEME YOK!

SEÇİM YENİLEME YOK!

İSTANBUL’A SON NOKTAYI YSK KOYACAK

N GAZETE ÖZEL

Günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili Ak Parti’de YSK’nın son kararına saygı duyulup seçimin yenilenmemesi yönünde eğilim oluştu.

Bugün saatler sonra yapılacak Ak Parti MYK toplantısında bu eğilimle girecek olan Ak Parti’de , ‘eğer vicdanlar noktasındaki rahatsızlık kabul edilebilir olmazsa ‘ bu sonbaharda tüm seçimlerin tekrar yapılması yönündeki görüş ağırlık kazandı.

Hem bölgedeki dış politik gelişmeler, hem de içerdeki psikolojinin bu tür tartışma ve çekişmeleri kaldıramayacak durumda olduğu belirtilirken; kulislerde özellikle sandıkta bitmesi gereken seçimin sokağa taşınmaması gerektiğine vurgu yapılıyor. Hatta özellikle kripto FETÖ’cülerin seçim sonuçlarını sokakta belirlemek üzere propaganda yaptığının da altı çiziliyor.  Ve Türkiye’yi ne yeni bir geziye ne de bölgedeki yeni bahar ya da sonbahar operasyonlarına kapatacakları yönünde karar alınacağına vurgu yapılıyor.

Bu arada YSK ‘nın ise en geç pazartesi günü İstanbul ile ilgili seçim sonuçlarını ilan etmesi ve sonuçlara göre hangi aday kazanmışsa mazbatanın teslim edileceği yönünde çalışmaları yapıldığı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler