SATRANÇ S- HAMLELERİ.

Sevgili okuyucularım , hepinize iyi bir hafta sonu dilerim.
Bitireceğimiz haftanın konuları arasında ABD ve yeni başkanı sayın JOE BİDEN ve ekibinin ülkemiz için aldığı sert tutumla ilgili haberler ve bu haberlerin analizlerini yorumlarını okumak ve dinlemekle geçti.
ABD ve müttefikleri yıllardır dünya üstünde stratejik politikalarını her şekilde yürütürler bizler hep bağırır çağırırız ama onlar hep işlerini yaparlar.
Bizlerde hamaset nutukları atarız ama her işlerini o derin içimize yerleştirdiği ANERİKA ve onun SİYONİST ortakları için her daim isteklerini yerine getirdiler.
Yine gündemde S-400 krizi , neden alındı bunları kullanmayın depolarda tutun ve diğer ültimatomlar.
Bugünde ülkemizde ciddi insan hakları ihlallerinin olduğuna dair şikayetleri var.
Bu konuda YENİŞAFAK gazetesinde bu hafta bir haber vardı ,ABD dış işleri bakanlığının yaptığı.
Türkiye’nin yoğun itirazları var S-400 hava savunma sistemlerinin bir eski modeli S-300'lerin Yunanistan tarafından geçmişte satın alındığı , sonradan NATO ya katılan bazı ülkelerde S-300 füzelerine sahip oldukları ve bunlarla birlikte ortak tatbikat yaptıklarını söylüyorlar , bizim almamıza niye karşı çıkıyorsunuz diye sual açıyorlar diye.
ABD'nin açılımı şu oldu biz zamanında S-300'leri satın almıştık , o teknolojiyi elimize geçirdiğimiz için S-300 sistemlerinin NATO üyesi ülkelerde olmasının bize bir sorunu olmaz , ama S-400 yeni teknoloji bu bizim ve NATO için bir sorun.
ARAS DAĞLI aç bir ANKARA VİSKİSİ.
ABD yetkililer kibar insanlar , satın aldık diyorlar gizli operasyon yaptık insan satın aldık buna TÜRKİYE’deki yakın bazı dostlarımız destek verdi , demiyorlar bize bilgi aktardılar alanı açtılar demiyorlar , ABD kibarlığı.
1995 yılının OCAK ayı sonlarında ABD savunma bakanlığı PENTAGON bir gece BEYAZ RUSYA devletinin MİNSK askeri havalimanına C-5 GALAKSİ nakliye uçağını indirerek orda ki rüşvet ile satın aldığı bazı askeri yetkililerden S-300 PMU hava savunma füzesinin ateş idare ve hava radarını yükleyerek ABD yani kendi ülkelerine götürdüler.
Bu konudan dolayı BEYAZ RUSYA devleti ABD ve TÜRKİYE dış işleri bakanlığına NOTA verdi.
Derhal MİNSK büyükelçiliğimizdeki dört personel için NON GRATE PERSONA(istenmeyen kişi) ilan ettirilerek ülkeyi terk etmeleri istendi.
O anda bende çok sevdiğim bir dostumdan fırça yiyordum ARAS sen bu ANKARA VİSKİSİNİ yunanistana bir kamyon yolla , yunanistan ile savaşmaya gerek yok, içtikten sonra hemen teslim olurlar.
Satın aldı ABD'liler aldı da VATAN HAİNİ satın aldı,S-300 leri gizli operasyonla götürdü:)
Ülkesini satmaya meyilli insan oldu mu ABD dünyanın her yerinde gelir lazımsan seni bulur işini görür.
Bu operasyonu yaptıktan sonra RAYTEON şirketi PATRİOT üreticisi ikinci nesil PATRİOT PAC-2 füzelerini üretti , İSRAİL savunma bakanlığı da ARROW hava savunma sistemlerini üretti ALLAH BİN BEREKET versin , bereketli malmış.
12 aralık 2018 günü akşam saatleri Edirne yakınlarında bir tarlaya kafamızda çuvalla bırakıldığımızda ANKARA’dan kargo ile beni getirdikleri günün sabahı , YHT(YÜKSEK HIZLI TREN)KONYA ANKARA seferini yapan raydan çıkıyor ve çok değerli UZAY profesörü BEREATTİN ALBAYRAK yaşamını yitiriyor.
O günde TÜRKİYE UZAY AJANSI kuruluyor.
İlerki yazılarımda AYA gitmek ile ilgili yazıcam , hepinize hayırlı günler dilerim.
SAYGILARIMLA,
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.