Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı, ailesi ölümden döndü

Şarkıcı Çılgın Sedat'ın evinde yangın çıktı, ailesi ölümden döndü

Çılgın Sedat olarak tanınan şarkıcı Sedat Kaputu'nun Beylikdüzü'ndeki villasında yangın çıktı. Ailesinin ölümden döndüğü yangın sonrası gözyaşlarına boğuşan ünlü şarkıcı, "Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız" dedi.

Çılgın Sedat olarak tanınan şarkıcı Sedat Kaputu'nun eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı Beylikdüzü'ndeki tripleks villasında saat 15:00'da yangın çıktı. Villanın sauna kısmında başlayan yangın kısa sürede tüm katlara dağılırken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

"3 KAT BİRDEN YANMIŞ DURUMDA"

Haberi alarak eve gelen ünlü şarkıcı, yaşadığı korkunç olay sonrası eşine ve annesine sarılarak gözyaşı döktü. Ayakta güçlükle duran Sedat, "Ben Siraç'ın dışarı çıkmak için kullandığımız arabasını tamir etmek için evden çıkmıştım. Siraç orta katta, eşim de üst katta temizlik yapıyormuş o sıra. Bir anda en alt kattan dumanların geldiğini fark ediyorlar. En alt katta da bir sauna var kullanılmayan oradan elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. 3 kat birden yanmış durumda. Ben hızlıca eve geldim Allah'tan çocukları çıkarmışlar. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı. Tekrar sıfırdan başlayacağız." dedi.

2-085.jpg3-045.jpg

VİLLA AĞIR HASAR ALDI

Yangın sırasında evde Çılgın Sedat'ın eşi Özlem, engelli oğlu Siraç ve temizlik görevlisinin olduğu, diğer oğlunun ise dışarıda oyun oynadığı öğrenildi. Yangında aile bireylerinden kimsenin yara almazken, villada ağır hasar oluştu. Engelli oğlunun özel yapım aletlerinin de yangında kullanılamaz hale geldiği görülen yangınla ilgili polisler çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler