SANATÇILAR ABD’DE CUMHURİYET BALOSUNDA SAHNE ALDI

SANATÇILAR ABD’DE CUMHURİYET BALOSUNDA SAHNE ALDI

Türk Amerikan Giresunlular Derneği, Cumhuriyet'in 96.yılı nedeniyle ABD'nin New Jersey eyaletinde kutlama programı düzenledi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Giresunluların en çok yaşadığı yer olan New Jersey’de Türk Amerika Giresunlular Derneği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel gemide gerçekleştirilen geceye; New York Başkonsolosu Alper Aktaş, Amerika’nın ilk Türk Belediye Başkanı Tayfun Selen ve Türk Amerikan Giresunlular Derneği başkanı İlhan Kodalak’ın yanı sıra   Türkiye’den ise Yusuf Güney, Ebru Polat Niyazi Koyuncu ve Adem Kodalak gibi ünlü isimler katıldı.

İstiklal Marşı ve Amerikan ulusal marşının okunmasının ardından başlayan program, renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan çok sayıda Giresunlu ve Giresun dostları unutamayacakları güzel bir gece yaşadı.

GEMİDEKİ KUTLAMADA SANATÇILAR DAVETLİLERİ ÇOŞTURDU

29 Ekim Cumhuriyet Balosunda sahne alan sanatçılar Yusuf Güney, Ebru Polat, Niyazi Koyuncu ve Adem Kodalak söyledikleri bir birinden hareketli şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

Gecede ilk olarak sahneye çıkan ünlü sanatçı Yusuf Güney, birbirinden farklı karadeniz şarkılarıyla davetlileri çoşturdu.

Ardından Ebru Polat sahne aldı ve davetlileri sahneye davet ederek oynamaya çağırdı.Dakikalarca sahnede kalan Giresunlulara bir de horon teptirdi.

Sanatçılar, kendilerini böyle anlamlı bir etkinliğe davet ettikleri için Giresunlular Derneğine teşekkür ettiler.

Gecenin sonunda Türk Amerikan Giresunlular Derneği Başkanı İlhan Kodalak tarafından sanatçılara ve emeği geçenlere birer plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler