Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri


423-Huesca-Eibar  Tahmin:2.5 Üst  1.50


Huesca ve Rayo Vallecano haftasonu berabere kalarak ikiside ligde kalma ihtimallerini çok zorlaştırdı. Huesca bu maçta 3 puan alamazsa artık düşmesi garantilenir.Eibar son haftalarda formsuz ama genellikle gol atmakta zor zorlanmıyor çift forvetle oynamanın avantajı var bunda da ama defansta önemli eksikleri olduğundan gollerde yiyorlar.İki takımında acık oynayacağını düşünüyorum ondan bol gol seyrederiz.

441-Tottenham-Brighton Tahmin:İY 1  1.50


Haftasonu Tottenham,City deplasmanında yenildi ama çok sürpriz değildi ama diğer Şampiyonlar ligi için mücadele eden takımların puan vermesiyle bu maç Tottenham için büyük moral ve motivasyon oluşturacağını düşünüyorum.Brighton geçtiğimiz haftasonu Wolverhampton deplasmanından 1 puan aldı ama biraz da şansları yanındaydı.Tottenham bu motivasyonla zayıf rakibi karşısında ilk yarıdan maçı koparır.

446-Ajax-Vitesse Tahmin:3.5 Üst 1.55


Ajax Şampiyonluk yolunda gümbür gümbür gidiyor ve gercekten çok güzel top oynuyorlar genç yıldızları adeta şov yapıyor.Vitesse’de Avrupaya katılmak için mücadele ediyor onlarda 3 haftalık galibiyet hasretini Zwolle’yi ikinci yarıda attıkları gollerle bitirdi.İki takımında bu sene maçlarında çok gol oluyor gene çok gollü bir maç seyrederiz.3.5 gol üstü denenebilinir.


490-Slavia Prag-Sparta Prag Tahmin:Ms 1  1.50


Genellikle son zamanlarda iki takımın karşılaşmaları beraberlikle sonuçlanıyor ama bu sene Slavia Prag’ın kupa maçlarında ne kadar başarılı olduğunu Avrupa kupaları maçlarında gördük Genk’i eledikten sonra Sevilla’yı eledi Chelsea’ye elenmesi normal ama Chelsea’ye bile diş gösterebildi ve belkide evinde daha iyi oynadığı maçta kazansaydı eleyen taraf bile olabilirdi. Şimdi Çek Cumhuriyeti kupasında tek maçlık yarı final mücadelesinde bu senenin flaş takımlarından olan Slavia Prag’ı daha favori görüyorum ondan galibiyeti denenebilinir.

514-Atletico Madrid-Valencia Tahmin:Ms 1  1.70


Atletico Madrid’de Griezman geri döndü,Valencia’da son maçta Rodrigo yediği kırmızı kartla bu maçta oynayamacak.Guedes Betis deplasmanında attığı iki müthiş golle takımına galibiyeti getirdi ama o maçta çok yorgun gözüküyorlardı kadro yapısı kaliteli ama rotasyonda iyi oyuncuları bulundurmamasıyla ,takım yoğun fikstürde biraz yıpranmış gözüküyor ondan dolayı Atletico Madrid deplasmanından puan alması çok zor gözüküyor.

523-Wolverhampton-Arsenal Tahmin:Kg Var  1.45


Wolverhampton iç sahada bu senede gercekten çok güzel oynuyor ve büyük takımları çok zorluyorlar ve sürpriz sonuçlar alabiliyorlar.Arsenal haftasonu içeride Crystal Palace’a yenilmesi süprizdi ondan bu maça daha motive cıkacaklarını düşünüyorum ama Wolverhampton Crsytal Palace’a göre hücumda çok daha iyi bir takım ,Arsenal’in deplasmanda her maçta gol yediğini tekrar hatırlatalım . Taraf bahisi yerine karşılıklı gol var çok mantıklı tercih.

530-Manchester United-Manchester City Tahmin:Kg Var 1.40


Manchester United son 5 maçta gercekten cok kötü oynuyor ve sadece 2 golü var son oynadıkları 5 maçta bunlarda West Ham maçında penaltılarla attıkları goller.Manchester City ise Şampiyonlar liginde Tottenham’a elendikten sonra ligde oynadığı Tottenham maçını kazanarak en azından Şampiyonluk yarışında yara almadı.Kıyasıya rekabette City daha favori olsada bu maçta United’in diğer maçlara oranla daha konsantre olacağını düşünüyorum iki takımda gol atabilir.

531-Levante-Real Betis Tahmin:2.5 Üst 1.40


İki takımda son haftalarda çok acık ve seyredenleri keyiflendiren maçlar oynuyorlar.Real Betis ligdeki son maçta Valencia’ya karşı daha iyi oynamasına ve kendi yarı sahalarına hapsetmesine rağmen puan alamadılar şimdi daha acık oynayan bir takımla oynayacaklar ama deplasmanda olduklarından dolayı bol gollü maç seyredeceğimiz tahmin ediyorum.

566-Yeni Malatyaspor-Galatasaray Tahmin:Kg Var 1.50


Yarı finalde ilk maç Galatasaray’ın evinde 0-0 bitti.Galatasaray’ın kupa maçı için hafif rotasyon yapacağını düşünüyorum ,oynamayan bazı oyuncular ligdeki son haftalarda Terim daha iyi değerlendirebilmek için bazı oyuncuları deneyecektir.Yeni Malatya’da evinde oynadığı maçlarda deplasmana göre daha açık oynuyor.İki takımda gol atar denenebilinir.


570-Sevilla-Rayo Vallecano Tahmin:Ms 1  1.20


Sevilla bireysel hatalarla Getafe deplasmanında 2 penaltı yaptırdı ve 10 kişi kalması sonucuyla 3-0 yenildi ama artık son haftalara girerken Şampiyonlar ligine katılmak için mücadele eden Sevilla’nın telafisi olmayan maçlara çıkacak.Rayo Vallecano ise evinde son maçta Huesca ile berabere kaldıktan sonra düşmeme ihtimalleri cok zor.Sevilla deplasmanında Rayo Vallecano’nun puan alması çok zor gözüküyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.