Salı-Çarşamba-Perşembe İddaa Tahminleri


404-Brighton-Cardiff  Tahmin:Ms 1  1.80


İki takım içinde çok kritik maç Brighton kazanırsa Cardiff’le arasındaki puan farkını 8’e cıkarıp düşme ihtimalini bir nebze ortadan kaldırmak istiyor.Cardiff’te kazanıp Brighton’la olan puan farkını 3’e düşürmek istiyor ve son haftalara ümitli girmek istiyor.İki takımda son haftalarda peş peşe mağlubiyetler aldı ama genede kadrosal olarak Brighton’un Cardiff’ten çok daha iyi takım olduğunu düşünüyorum ve ev sahibi avantajınıda kullanarak galibiyete uzanabileceklerini tahmin ediyorum.

857-Juventus-Ajax Tahmin:Ms 1  1.50


Ajax ilk maçta iyi oynadı ama Juventus istediği skoru aldı.Juventus bu maçı düşünerek ligde önemli rotasyona gitti.Ajax Real’i eledikten sonra çoğu futbolsever tarafından saygı duyulsada Juventus deplasmanında kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum.Ronaldo önderliğinde Juventus zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.

425-Nantes-Paris St Germain  Tahmin: Ms 2  1.45


Psg arka arkaya kaybettiği puanlarla ligde Şampiyonluk sevincini erteledi son maçta 10 kişi kalıp Lille deplasmanında 5-1 yenilmesi oyuncuları biraz hırslandıracağını düşünüyorum.Nantes gectiğimiz haftasonu Lyon’u yenerek düşme potasıyla arasındaki farkı 9 puana cıkardı.Psg yenerek evinde oynayacağı maça şampiyon olarak çıkar ve kutlamalar yapılır.

426-Lazio-Udinese Tahmin:Ms H1 1.60


Lazio son 3 haftada kazanamadı ve sadece 1 puan alabildi bunun sonucunda Avrupa potasındaki takımların  gerisinde kaldı.Atalanta Empoli karşısında berabere kalınca Lazio için bu maç çok önemli hal aldı.Udinese son haftalarda toparlanmış gözükse bile Lazio karşısında varlık gösterebileceğini düşünmüyorum.Avrupa kupalarına katılmak için artık hatanın telafi edilemeyeceği haftalara girdik bunun bilinciyle Lazio evinde handikaplı kazanır.

858-Manchester City-Tottenham Tahmin:Kg Var 1.60


Şampiyonlar liginde aralarındaki ilk maç Tottenham’ın 1-0 üstünlüğü ile bitti.Manchester City Tottenham’la oynadığı son maçların hepsini kazandı.Gen City kazanma ihtimali çok yüksek ama gole ihtiyacları olduğundan erken bulamadığı sürece golü defansta acıklar verecektir.Harry Kane’den yoksun olsada Tottenham Son,Moura gibi çok hızlı oyunculara sahip ve bulabilecekleri kontra atakları değerlendirebilirler.Düşük orandan City galibiyeti deneneceğine karşılıklı gol atılır mantıklı bahis.

445-Vancouver-Los Angeles Fc Tahmin:Ms 2  1.65


Los Angeles çok formda bu sezon ligde oynadığı 7 maçın 6’sını kazandı 1 beraberlik aldı.Vancouver ise bir o kadar formsuz ligde oynadığı 6 maçta sadece 2 beraberlik alabildi diğer kalan 4 maçıda yenildi. Los Angeles bu sezon ligde en fazla gol atan takım Minnesota’yla birlikte.Gene deplasmanda goller atıp rahat kazanabileceğini düşünüyorum zayıf rakibi karşısında.

458-Eintracht Frankfurt-Benfica Tahmin:2.5 Üst 1.40


İlk maç Benfica’nın 4-2 üstünlüğüyle bitti ama Eintracht Frankfurt dakika 20’de 10 kişi kalmasına rağmen iyi savaştı ve 2 gol bulabildi.Eintracht Frankfurt’un gollere ihtiyacı var turu gecebilmek için ondan açık oynamak zorundalar.Benfica’da son zamanlarda cok formda gene ilk maçta olduğu gibi bol gollü maçın bizi beklediğini düşünüyorum.

460-Valencia-Villareal Tahmin:Ms 1  1.55


Valencia,Villareal deplasmanında kötü oynamasına rağmen 3 puanı 3-1 gibi çok avantajlı bir skorla galip geldi.Villareal ligde düşmeme mücalesi veriyor ilk maçtaki  Valencia yenilgisinden sonra bu turu cevirmesi çok zor ondan lige konstantre olacağını düşündüğümden ev sahibi Valencia gene kazanma ihtimali yüksek.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.