Saklanmak İstenen Tarih...

Tüm okuyucularıma iyi bir hafta sonu geçirmesini dilerim.

Bugün sizlere aslında çok önemli olan bir konudan bahsedicem,ama bu her zaman gizlenmiş saklanmış,tüm içeriği kapatılmış her dönemde bir HADİSELER TARİHİ suyun altında yazmış bugünde yazan bir konu.

Nerden aklıma geldi,değerli bir istihbarat yöneticimiz olan emekli M.E beyefendinin bir sosyal paylaşımından okuduğum bir biyografik makaleden.

Bu biyografik makalede geçen aile büyüğü ve ALMAN devi birkaç şirketin tarihsel distürübütörü olan ailenin ismini vermeyeceğim onlara bizzat saygımdan dolayı.

Fakat tarih üstündeki yanıltma ve uzun yıllardır bazı KOZMİK olayları farklı benzer durumlar olduğu için bu aile üstündeki etiketi kullanarak onların üstünden gösterip kendi ilegalitelerini ve yaptıkları tarihsel suçları kapatmak için kamuoyunda bu konu ile ilgilenen yapılara ima yolu dikkatleri ve tarihsel konuları bu ailenin üstüne çekerek ALGI operasyonları yapıyorlar.

Özellikle şahsım bu aile ve diğer ülkemizin önemli aileleri ve her konuda ülkede öne çıkmış kimselerle 1960 lı yılların başında 1980 li yılların ortalarına kadar,dağılmadan hep aynı semptte yaşadık.

Semptimizde bu ailenin bölgede üç muhteşem köşkü vardır.

2001 yılında bu ailenin köşklerinden biri benim evime çok yakın gece hava almak için çıktığım bir gün evin önünden geçerken bu aileyi hedef alan bomba yakınımda patladı ve çok ciddi anlamda ilk anda olayın şokunu ve travmasını ciddi yaşadım.

İşte tüm bu hadiseler o dönemde yaşanırken kamuoyunun bildiği gibi bu konular 2006 yılında kamuoyuna KANAL D televizyonunda SAĞIR ODA dizisi olarak yansıdı ve tüm olan olayların gerçek TARİHSEL hadiselerden alındığı devamlı vurgulandı.

Dizide bu aileyide ALGI OPERASYONU yaparak sanki bire bir hadiselerin muhatattabı gibi gösterdiler aslında bu sadece gerçeği örtme,bu diziyi çektirenlerin geri plandan kendi çıkarları ve stratejik önümüzdeki zamanda yapacakları şuç kapsamındaki hadiselerin üstünü o dönemden kapatmanın bir yoluydu.

Dizide aileyi oynayan kişilikler tip olarak benzeşme yapıldığında hakikaten oyuncular çok iyi şeçilmiş, bire bir gerçek hayatta oynayan kişiliklerle çok benzeşiyor konularda çok yakın birbirine doğru ama çeşitli yanıltmalar,konuları örtmeler ile TARİHSEL BÜYÜK ALGI operasyonu yapılıyordu.

1960 lı yıllardan itibaren sosyal hayatı hepimiz komün olarak yaşadığımız için dizide canlandırılan kişilikleri ve yaptıkları yanlış işleri çok iyi en ince detayına kadar biliyordum.

Dizide devamlı KIRIM ve KIRIM TATARLARI ön planda tutuluyor sanki hadisenin tarihsel boyutu ve ilişkiler ağı KIRIM’da başlıyor gibi bir algı operasyonu yapılıyor,bu konuyu ilerde hiç bilen kalmayacağı için hayatta, KIRIM TATARLARI ile ilişkilensin, aslında bu konunun şimdiye kadar yapılan algı operasyonlarında bir zaman KURTLAR VADİSİNDE ÇEÇENLER ile bu dizidede KIRIMLILAR veBARZANİ KÜRTLERİ ile ilişkilendirildi,aslında TARİHSEL boyutunda ne Kafkas,ne Kırım Tatarları,nede KÜRTLER nede ARAPLAR ile alakası var.

Özelikle ALMAN devi bu aile ile ilişkilendirilmek istenmesi aile büyüğü merhumun SİBİRYA’nın küçük bir köyünden çıkıp hayat mücadelesi vererek ODESSA üstünden ülkemize gelmesi.

Özellikle ALMANYA ile 1940 lı yıllardan itibaren çeşitli büyük işler yapması.

Ama asıl ALMAN devleti ile 1.dünya harbinden önce başlayan ilişkiler 1954 yılında talihsiz bazı hadiselerin gelişmesi ile kesintiye uğraması ve ondan sonra ülkemizde NATO konseptinde bir çok hadiseler zinciri ile bugüne kadar gelmesinde olayların içindeki gerçek aile TÜRK OĞLU TÜRK’tür.

Tarihsel olarak tüm askeri,ticari,istihbari operasyonları belirli dönemlerde bu aile yapmıştır.

Kozmik kurumlardaki belgelerin kaybolması ile ilgili beyanatlar veren kişiliklere kesin inanmayın,GİZLİ,ÇOK GİZLİ,KOZMİK GİZLİ evraklarınyok edilmesi,bunların hazırlanmasındaki ilk aşama olan kaynak CERİDELERİNİN yok edilmesi hep tarihsel konuları çeşitli güç odaklarının elde tutma sevdasıdır.

16 devlet yıkılıp 17. sini kurduktan sonra yeniden bir devlet kurma ihtiyacı olursa bu kayıtlar çok önemli olucaktır.

Bu aileye sistematik her türlü saldırı yapılmasının tek nedeni sistemi her türlü uğursuzluk ve kötülükle elinde bulundurmak isteyen TÜRK düşmanı yapılar.

Çok şey anlatmaya gerek yok,lafın bittiği yerdir.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.