Sahibiden.com sitesinin neden çöktüğü belli oldu

Sahibiden.com sitesinin neden çöktüğü belli oldu

Sahibinden.com sunucu hatası erişim sorunu ile gündeme geldi. Sahibinden.com sunucu hatasına ilişkin son dakika açıklamada bulundu. İşte, konuya ilişkin detaylar...

Gece yarısından bu yana kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Bu kapsamda gözler "Sahibinden çöktü mü, sahibinden.com neden açılmıyor?" sorusuna çevrildi. Erişim sorunu devam ederken Sahibinden.com sunucu hatasına ilişkin son dakika açıklamada bulundu. İşte, konuya ilişkin detaylar...
Sahibinden internet sitesinde yaşanan erişim sorunu araştırılıyor. Özellikle ikinci el konut ve otomobil satışı için Türkiye'de en çok ziyaret edilen sitelerden biri olan Sahibinden.com sunucu hatası veriyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü? İşte, Sahibinden'den yapılan son dakika açıklaması...
SAHİBİNDEN.COM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Sahibinden.com'a gece saatlerinden bu yana erişim sorunu yaşanıyor. Sahibinden.com uygulamasına erişimde problem yaşanırken, bilgisayar ve cep telefonu tarayıcıları da sunucu hatası vermeye devam ediyor.
SAHİBİNDEN'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden.com, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

ABD'Lİ ŞİRKET BOŞA DÜŞEN DOMAİNİ ALMIŞ!

⭕️ Bugün itibariyle Sahibinden sitesi ne yazık ki uğrayanlar tarafından hüsranla sonuçlanıyor. Sabah yaklaşık saat 9:00'dan beri açılmayan site için yeni bir bilgi elimize ulaştı.

⭕️ http://sahibinden.com domaini yıllık dönem ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler