Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de

Sadık Çiftpınar Fenerbahçe'de

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla büyük kulüplerin hedefinde olan 26 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar'ın yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, oyuncunun transferi konusunda tarafların prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. Gevrek, "Fenerbahçe Kulübü ile Sadık Çiftpınar'ın transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Ufak tefek şeyler var, onları halletmeye çalışıyoruz. Detayları daha sonra açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Gevrek, ayrıca Mısır'ın Zamalek takımıyla forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in transferi konusunda da prensipte anlaştıklarını sözlerine ekledi. 

PARA ARTI İKİ FUTBOLCU

Fenerbahçe, E.Yeni Malatyaspor’un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. 

Fenerbahçe Kulübü'nün 1 milyon 500 bin Euro ve Barış Alıcı ile Yiğithan Güveliyi de E.Yeni Malatyaspor’a verdiği bildirildi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek anlaşmayı doğrularken, Sadık Çiftpınar ile yapılan görüşme sonunda da oyuncuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler