RUSYA VATANDAŞLARININ MAYISTAKİ BAHAR TATİLİ İÇİN BİRİNCİ SIRADAKİ SEYAHAT TERCİHLERİ, KENDİ ÜLKELERİ VE TÜRKİYE

RUSYA VATANDAŞLARININ MAYISTAKİ BAHAR TATİLİ İÇİN BİRİNCİ SIRADAKİ SEYAHAT TERCİHLERİ, KENDİ ÜLKELERİ VE TÜRKİYE

Rusya vatandaşlarının mayıstaki bahar tatili için birinci sıradaki seyahat tercihleri, kendi ülkeleri ve Türkiye oldu. Bunun hem tur şirketleriyle hem de kendi başına seyahat eden Ruslar için geçerli olduğu belirtildi.

Rus seyahat şirketi Biblio Globus’un yetkilileri, Rusya’da bu yıl mayıstaki bahar tatilleri için tur satışlarının genel olarak yüzde 20-25 oranında arttığını söyledi.

Rusya merkezli seyahat şirketleri Coral Travel ve İnturist’in verilerine göreyse mayıstaki bahar tatilleri için en çok Türkiye’ye tur satışı yapıldı.

İnturist şirketinin satış yetkilileri, Türkiye’de tur sattıkları bölgelerin başında Antalya, Dalaman, Marmaris ve İstanbul’un yer aldığını belirtti. Biblio Globus şirketinin yöneticileri ise Türkiye’nin bir hayli popüler bir seçenek olmasına rağmen tur satışlarının başında Rusya’nın yer aldığını söyledi. Tur şiketinin verilerine göre, Soçi ve Kırım, Rusya’daki turistlerin birinci seyahat tercihleri.

Tur şirketlerinden bağımsız bir şekilde seyahat eden Rusların bahar tatilleri için seçtikleri yerler arasında ise Türkiye, Gürcistan, İtalya, Almanya, İspanya’nın yer aldığı belirtiliyor.

Rusya’da bu sene bahar tatilleri 1-5 Mayıs ve 9-12 Mayıs'ta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler