Rönesans şirketi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rol mü çaldı?

Rönesans şirketi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan rol mü çaldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da iki salgın hastanesinin yapılacağını açıklamasından bir gün önce Rönesans şirketinin iki hastaneyi de kendilerinin yapacağını duyurması dikkat çekti

Cumhurbaşkanı ve AKParti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da iki salgın hastanesinin yapılacağını açıklamadan bir gün önce Rönesans şirketinin iki hastaneyi de kendilerinin yapacağını duyurduğuna dikkati çekti. 

Zeyrek, "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da biner yataklı iki sahra hastanesi yapılacağını açıklamasından bir gün önce Cumhurbaşkanlığı ile MİT yerleşkelerini de yapan Rönesans şirketi iki işi de kendilerinin yapacağını duyurmuştu.

Bu bilgiyi Erdoğan'dan önce şirket açıkladığına göre sahra hastaneleri için ihale yapılmasına gerek görülmemişti. Hastanelerle ilgili akla gelen bir başka soru da şu:İstanbul'da (Yenikapı'daki Yeşilköy'deki fuar alanları, spor salonları dahil) çok sayıda bina küçük müdahalelerle sahra hastanelerine dönüştürülebilecekken sıfırdan prefabrik hastane inşa etmek gerekli miydi?" ifadesini kullandı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler