Psikolojik sorunu için doktora giden genç kadının komaya kadar uzanan hazin sonu

Psikolojik sorunu için doktora giden genç kadının komaya kadar uzanan hazin sonu

Amerika'nın Teksas eyaletinde yaşayan Christan Bennett isimli genç kadının, kullandığı anti-depresan ilaçları nedeniyle derisi döküldü. Eski sağlığına kavuşmak için ağır tedavilerden geçen genç kadının durumu ise içler acısı.

Amerika Teksas'ta yaşayan 29 yaşındaki Christan Bennett isimli kadına, 24 yaşından itibaren kaygı bozukluğu teşhisi konuldu.

2-111.jpg

Doktorların kendisine verdiği anti depresanları kullandıktan bir kaç hafta sonra Christan, sabah uyandığında tüm vücudunda kızarıklar oluşmaya başladığını, eklem ağrısı ve ateşinin yükseldiğini fark etti.

3-051.jpg

Diş fırçalamaya başladığında dudak derisi dökülmeye başlayan Christan, hastaneye gitti.

Christan Bennett, anti-deprasanın yan etkisinden kaynaklı durum karşısında bir kaç doktor tarafından muayene edildi. Doktorların yaptığı muayene sonrası Christan'a körlüğe sebep olan toksit epidermal teşhisi konuldu.

4-032.jpg

Anti-depresanın yan etkisinden dolayı derisi yanmaya devam eden Christan, youğun bakıma alınıp entübe edildi.

Doktorların hayati organlarını korumak için büyük çaba sarf ettiği Christan üç hafta komada kaldı. Komadan çıktıktan bir süre sonra da hastanede tedavisine devam edildi.

Hala derisinde acı hissettiğini ama yaşadığı için şanslı olduğunu söyleyen Christan, şunları söyledi. "Yaşadığım için çok mutluyum. Tedavimin bu kadar uzun süre devam etmesi beni kızdırıyor."

"Kimse hastalığımın nasıl bir şey olduğunu bilmediği için hep kendimi yalnız hissettim. Ailem bu süre zarfında bana hep destek oldu. Hastalığım nedeniyle uzun süre ayrı kaldığım işime geri dönüp kariyerime devam ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler