Prag Büyükelçiliğinden 18 Mart Duyurusu

Prag Büyükelçiliğinden 18 Mart Duyurusu

Prag Büyükelçiliği internet sitesinden, “18 Mart Şehitler Günü” ve “Mehmet Akif Ersoy’u anma” etkinlikleri vesilesiyle Çek makamlarının da katılımıyla Büyükelçiliğimizce bir anma töreni düzenleneceği duyuruldu.

Büyükelçilikten yapılan duyuruda;

Her yıl olduğu gibi 2020 yılında da “18 Mart Şehitler Günü” ve “Mehmet Akif Ersoy’u anma” etkinlikleri vesilesiyle Çek makamlarının da katılımıyla Büyükelçiliğimizce bir anma töreni düzenlenecektir. Bu yılki anma törenleri ilk defa Hodonin’deki Şehitliğimizde, 18 Mart 2020, Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Etkinliğin başlama saatine ilişkin ayrıntılar bilahare paylaşılacak olup, arzu eden vatandaşlarımızı Hodonin’deki Şehitliğe götürmek üzere otobüs tahsis edilmesi öngörülmektedir.

Yeterli talep alınması halinde Büyükelçiliğimiz önünden hareket edecek otobüs imkânından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 6 Mart 2020 Cuma günü saat 18.00’a kadar Büyükelçiliğimiz e-posta adresine (embassy.prague@mfa.gov.tr) isim yazdırmaları önemle rica olunur.

Hodonin Şehitliğimizin adresi ihtiyaten aşağıda sunulmuştur:

Hodonin Türk Şehitliği

Purkynova 3924/78, 695 01

Hodonin, Çek Cumhuriyeti

Saygı ile duyurulur.

T.C. PRAG BÜYÜKELÇİLİĞİ

screenshot-2020-02-23-instagramda-egemen-bagis-haydi-hep-birlikte-18-mart-carsamba-gunu-sehitlerimize-gidelim-cek-cumhuri.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler