Pazar-Pazartesi İddaa Tahminleri


140-Getafe-Sevilla  Tahmin:Ms 2  2.00


Getafe son haftalarda çok formsuz,Sevilla ise Avrupadan elendikten sonra ve Valencia’ya evinde yenildikten sonra formunu çok arttırdı ligde 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.Getafe en son evinde oynadığı maçta Athletic Bilbao’yu yendi ama oyuna çokta hakim değildi.Önemli eksikleri olduğunu da göz önünde bulundurursak sanki Sevilla’nın bu maçta kazanma ihtimali daha yüksek.

144-Başakşehir-Rize Tahmin:Kg Var 1.55


Rize son haftalarda çok iyi top oynuyor belki de sezonun ikinci yarısının en iyi top oynayan takımı, Beşiktaş’a evinde 7-2 yenilmesi kötü olduklarını göstermez ,Beşiktaş o maçta bireysel yeteneklerinin ekstra performans göstermesi sonucunda böyle bir skor ortaya çıkmıştı.Başakşehir ,Galatasaray’ın Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle dönememesi ardından Beşiktaş’a kaybettiği maç çok önem kazandırmadı. Hala ligde liderlik konumunda çok avantajlılar gene galip gelme ihtimalleri yüksek ama Rize gibi iyi oynayan takıma karşı 1.20’lik oran çokta mantıklı değil karşılıklı gol olma ihtimali daha mantıklı geliyor.

145-Freiburg-Dortmund Tahmin:Ms 2  1.35


Dortmund iyi futbol oynamasa bile kazanmayı biliyor.Bayern’den 5 yedikten sonra geçen hafta evinde Mainz ile oynadı çok ağır derecede favori olmasına ve ilk yarıdan 2-0 öne geçmesine rağmen maçı zar zor kazandığı söylenebilinir ama Freiburg’ta o kadar çok eksik var ki Dortmund belki gene güzel futbol oynamasa da kazanacağını düşünüyorum artık Dortmund için her maç final niteliği taşıyor Münih’in herhangi bir maç kaybetmesiyle şampiyon olabilme ihtimalinin bilinciyle Dortmund denenebilinir.


146-Real Madrid-Athletic Bilbao  Tahmin:Kg Var  1.40


Real Madrid Şampiyonlar ligine garantiledi diyebiliriz ama son haftalarda olası Atletico Madrid’in puan kayıpları ile ligi ikinci bitirmeye oynuyor.Bilbao ise ligde Avrupa kupalarına katılmak için mücadele ediyor.Real Madrid’de Ramos ve Courtois’in sakatlıkları ve bu sezon karşılıklı gol var bitmeyen maçlarının az da olduğunu göz önünde bulundurulursa karşılıklı gol var bahisini mantıklı buluyorum.

147-Arsenal-Crystal Palace Tahmin:Ms 1  1.35


Arsenal ligde içeride oynadığı son 10 maçıda kazandı ve çok formdalar.Crystal Palace ise son haftalarda oynadıkları maçlarda büyük takımlara karşı çok önemli kontra atak tehlikesi yaratabilecek  oyunculara sahip olmasına rağmen  korkak oynadılar ve çok pozisyon bulamadılar.Arsenal evinde seriyi 11 maça cıkartır.

151-Alanyaspor-Fenerbahçe Tahmin:Ms 1  2.15


Alanyaspor içeride çok güzel oynuyor,Fenerbahçe’de çok önemli eksikler var.Alanyaspor’un bu eksikleri değerlendirebilecek kadroya sahip.Son 7 maçta içeride 4 galibiyet 3 beraberlik aldı.Aldıkları beraberlikler Galatasaray,Başakşehir,Beşiktaş.Fenerbahçe’de önemli eksiklerin bulunması sebebiyle ev sahibi kazanır denenebilinir.

153-Betis-Valencia  Tahmin:Ms 1   2.50


Betis için çok kritik bir maç Avrupa kupalarına katılmak için ivmeye ihtiyaçları var .Valencia son haftalarda gercekten çok formda ama Kondogbia kesin olarak yok,Rodrigo Moreno şüpheli. Rodrigo’nun oynamaması durumunda Valencia’nın kontra atak gücünün normalden daha da azalacağını ve Betis’in sürekli top oyunu yaparak Valencia’yı yenebileceğini tahmin ediyorum.

156-Sivasspor-Beşiktaş Tahmin:2.5 Üst 1.40


Beşiktaş çok formda son 4 haftada aldığı galibiyetlerle Galatasaray’la arasında olan puan farkını 2’ye indirdi ama oynadığı bu 4 maçtan sadece 1 tanesinde kalesini gole kapatabildi.Sivasspor ise son haftalarda pek formda olduğu söylenemez ama gol atma konusunda pek sıkıntıları yok.Aralarında oynadıkları son 4 maçta olduğu gibi gene iki takımda gol atabilir ve maç üst olur.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.