Patronların golf keyfi

Patronların golf keyfi

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ile BESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ile Bodrum Golf Kulübü’nde bir araya geldi.

İkisi de golf tutkunu olan patronlar, seçim sonrası ve Türkiye ekonomisi konusunda sohbet ettiler.

İkisi de Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) bir dönem başkanlık yapan Koç ve Bezci’nin sohbetine çevredekiler “Ankaralı patronlar hasbıhal etti” yorumları yaptı.

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci de babasıyla, Rahmi Koç’un bu anını instagram hesabından paylaştı.

OĞLUYLA DA GOLF OYNAMIŞTI

Efe Bezci de Koç’la golf oynamasıyla tanınıyor. Altı ay önce Rahmi Koç'la golf oynarkenki fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Efe Bezci, "Bodrum Golf Kulübü'nde golfun 2 kuşak Ankaralı temsilcisi ve 2 Beşiktaş aşığı olarak bana çok değerli mesajlar veren iş dünyasının duayeni Rahmi Koç'a teşekkür ediyorum. Kendisinden yeni nesil iş dünyasının öğrenecek çok şeyi var." diye yazmıştı.

RAHMİ KOÇ’UN HAYATINDA ANKARA’NIN ÖNEMİ

Rahmi Koç, çalışma hayatına 1958’de Ankara’da, Otokoç’ta başladı. 1960’ta Koç Topluluğu’nu Ankara’da temsil eden Koç Ticaret’e geçen Rahmi M. Koç, Koç Holding’in Ankara’da bulunan merkezinin 1964 yılında İstanbul’a taşınmasıyla Koç Holding A.Ş. Genel Koordinatörü oldu. Sırasıyla 1970’te İcra Kurulu Başkanlığı, 1975’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve 1980’de İdare Kurulu Başkanlığı görevlerini yaptı. 30 Mart 1984’te merhum Vehbi Koç Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılınca Başkan seçilen Rahmi M. Koç, görevine emekli olduğu 4 Nisan 2003 yılına kadar devam etti. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı büyük oğlu Mustafa V. Koç’a devreden Rahmi M. Koç, bu tarihten itibaren Yönetim Kurulu üyeliğine devam ederken, Onursal Başkan unvanını aldı. Rahmi Koç’un babası Vehbi Koç da ATO’nun üçüncü başkanı olarak uzun yıllar görev yapmıştı.

SALİH BEZCİ ATO’NUN 18’İNCİ BAŞKANI

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan vekilliği görevini 12 yıl sürdüren Salih Bezci, 2011 yılının Mart ayında Ankara Ticaret Odası’nın 18. Başkanı seçilmişti. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ekim 2016’da görevinden istifa etmişti. Bezci, 1980 yılından günümüze kadar birçok önemli alış veriş merkezi ve konut projesinin mimari projelerini yaptı. Bu projelerin büyük bölümünün inşasında yatırımcı ve proje koordinatörü olarak da görev aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler