Öztürk Yılmaz Hatay’da depremzedelere 1 TIR yardım malzemesi dağıttı!

Öztürk Yılmaz Hatay’da depremzedelere 1 TIR yardım malzemesi dağıttı!

Depremin ardından Kahramanmaraş Merkez ve Pazarcık ilçesi ile Adıyaman'ın Pazarcık ilçesini ziyaret eden 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Hatay’da depremzedelere 1 TIR yardım malzemesi dağıttı.

“Asrın felaketi” olarak değerlendirilen ve merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetindeki depremin ardından teşkilat mensuplarıyla birlikte bölgeye giden Yenilik Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Başkanı Öztürk Yılmaz, depremzedelerle birlikte yakılan ateşin etrafında sohbet etti.

1 TIR YARDIM MALZEMESİ DAĞITILDI

Öte yandan daha önce Kahramanmaraş'ın Merkez ve Pazarcık ilçesi ile Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde battaniye, eldiven ve bere dağıtan Öztürk Yılmaz, şimdi de Hatay’da su, gıda malzemeleri, kıyafet, çocuk elbiseleri başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı 1 TIR yardım malzemesini vatandaşlara dağıttı.

zturk-yilmaz-hatay-1.jpg

HALK SOKAKLARDA

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve beraberinde getirdikleri 1 TIR yardım malzemesini dağıtan Öztürk Yılmaz, “Hatay’da yardım dağıttık. Evlerin en az yarısı ya yıkılmış ya da oturulamaz halde. Tuvalet yok. Salgın başlayacak. Çadır yok. Elektrik yok. İnternet çok zayıf. Halk sokaklarda.” İfadelerini kullandı.

zturk-yilmaz-hatay-3.jpg

HALA DEVLET VE HÜKÜMET YOK

Ayrıca Öztürk Yılmaz açıklamasının devamında, “Gıda gelmiş ama hala devlet yok. Hala hükümet yok! Askerler ilk defa yolları açmaya başladı. Bu memnuniyet verici bir durum ama kurtarmanın büyük bir bölümünü yine halk yapıyor. ” Dedi.

c69560e8-3f53-46be-9e5d-1ff16cdd097f.jpg

Depremin yaralarını sarmak için bölgeye giden ve depremzede vatandaşlar için Yenilik Partisi teşkilatlarıyla beraber yardım toplayan Yenilik Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Öztürk Yılmaz, topladıkları yardımları deprem bölgelerindeki köylerde de kendi elleriyle dağıtarak teşkilat mensuplarına destek verdi.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA

“Elimizden ne geliyorsa vatandaşlarımızın yanındayız.” diyen Öztürk Yılmaz, “Hatay köylerindeyiz. İnternet çok az var. Canlı yayın yapamıyoruz.” dedi.

zturk-yilmaz-deprem-bolgelerindeki-koylerde-de-elleriyle-yardim-dagitti-2.jpg

ACILARI PAYLAŞIYORUZ

Hatay’ın ardından Gaziantep’e geçen Öztürk Yılmaz, “Gaziantep Nurdağı ilçemizde acıları paylaştık. Şimdi Gaziantep'e gidiyoruz. Yardım dağıtıyoruz, acıları paylaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler