Ortalığı karıştıracak Belhanda iddiası!

Ortalığı karıştıracak Belhanda iddiası!

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Belhanda için Yunan basınından gelen iddia gündeme bomba gibi düştü. Gazetta adlı internet sitesinde çıkan haberde, Beşiktaş'ın Belhanda için resmen devrede olduğu yazıldı. Faslı futbolcu, Kartal'ın teklifini...

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Belhanda için Yunan basınından gelen iddia gündeme bomba gibi düştü. Gazetta adlı internet sitesinde çıkan haberde, Beşiktaş'ın Belhanda için resmen devrede olduğu yazıldı. Faslı futbolcu, Kartal'ın teklifini kabul etmesi durumunda gelecek sezon siyah-beyazlı formayı terletecek.

Galatasaray'da sözleşmesinin son senesindeyken, TT Stadı'nın zeminini yöneticiler üzerinden eleştirdiği için sözleşmesi tek taraflı feshedilen Belhanda için bomba bir iddia geldi.

YENİ SEZONDA SİYAH-BEYAZLI FORMAYI GİYECEK

Yunanistan'ın Gazetta internet sitesi, Beşiktaş Kulübü'nün 31 yaşındaki futbolcunun menajeri ile görüştüğünü iddia etti. Habere göre Beşiktaş'ın yanı sıra Fransa'dan Bordeaux Kulübü de Belhanda ile ilgileniyor. Faslı oyuncusunun geleceği ile ilgili kararı 1 ay içinde verecek. Olimpiakos'un da transfer listesinde yer alan Belhanda, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmesi halinde yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler