Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

Prof. Dr. Erkan SEVİNÇ

Organize Suç Çetesi

Doğru Parti 10 Kasım Atatürk anma programında İzmir’de basınla bir araya geldi. Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkacaklarını aktaran Serdaroğlu, partinin ideolojisinden ve yol haritasından bahsetti. Serdaroğlu “Doğru Parti silahsız bir Kuva-yi Milliye hareketidir.Bu mücadelenin içinde biz varız. Siyaseti pahalı ve paralı bir iş olmaktan çıkaracağız” dedi.

Liderliğini yaptığı Doğru Parti'nin yol haritasından bahseden Serdaoğlu Ak Parti'ye sert eleştirilerde bulundu. Serdaroğlu, “Geldikleri gibi gidecekler. Nasıl ki Tayyip Erdoğan'dan önceki başkanlar görevlerini iyi kötü yapıp ayrıldılar. Siz şah değilsiniz, padişah değilsiniz. Siz de gideceksiniz. Ancak sizin gideceğiniz yer eviniz değil Yüce Divan olacak.Çünkü sizler organize suç çetesisiniz” diye konuştu.

CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu kendilerini Atatürk'ün ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya, onun ilkelerinin Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerinde yeniden etkin ve geçerli olması için çalışmaya ve laik Cumhuriyeti korumaya ant içmiş vatanseverler olarak tanımladı. Serdaroğlu, "Bugün dünyanın hala itibar ettiği Büyük Devlet Adamı, emperyalist devletlerin ordularını diz çöktüren büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yılıdır.Yeri doldurulamayan Aziz Atatürk'ü, tüm dünya milletleri gibi Türk Milleti de özlemle, şükranla anmaktadır. Aziz Atam, gerek Nutuk'ta gerek Gençliğe Hitabe'nde, gerekse Anayasanın başlangıç kısımlarında bizlere bıraktığın emanetlere canımız pahasına sahip çıkacağız. Bu herkes tarafından bilinmelidir" diye konuştu.

'HIRSIZLIK' İDDİASI

Serdaroğlu, “AK Parti denen tek kişilik parti, Atatürk'ün vasiyetine aykırı olarak davranmış, 17 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararına dayanarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansman Genel Müdürlüğü'nün 217586 sayılı yazısı ile, İş Bankası'ndan Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumuna verilmesi gereken tutarın aktarılmasını engellemiştir. Bu kanunsuz davranışa karşı Doğru Parti, Danıştay'a müracaat etmiş ve AK Parti iktidarına karşı hukuk mücadelesi başlatmıştır. 09/11/2020 tarihinde 2020/6055 dosya numarasıyla Danıştay'a dava açmıştır.” dedi.

"DÜNYANIN EN ZENGİN SİYASETÇİLERİ"

AK Parti'nin Cumhuriyetin tüm eserlerini, iki üç yıllık gelirleri karşılığında peşkeş çektiğini ifade eden Serdaroğlu, “İktidar Türrk milletini gırtlağına kadar borçlandırdı. Yetmedi önümüzdeki 25 yılımızı da ipotek altına aldı. Tüm mal varlığı tek yüzük olan siyasetçiler dünyanın en zengin siyasetçileri arasına girdiler.” dedi.

YENİ BİR SIFIRLAMA OPERASYONU

Rıfat Serdaoğlu Albayrak olayını ise “Nasıl 17-25 Aralık’ta paraları sıfırladılarsa bu da yeni bir sıfırlama olayıdır”şeklinde değerlendirdi.

SİYASETTE NE İŞİNİZ VAR?

Serdaroğlu, "10 Kasım gününde Atatürk’ün tüm emanetleri gibi vasiyetlerine de sahip çıkmak bizim görevimizdir. Tüm muhalefet partileri bu konuda sessiz kalmamalı. Bu güne kadar hep sessiz kaldınız. Atatürk'ün değerlerine, hatıralarına sahip çıkmayacaksanız siyasette ne işiniz var? Eğer Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkmıyorsanız ki çıkmadıkları belli ki AK Parti bu hale kadar geldi” dedi.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.